2777
2789
عنوان

چرا پسره اصرار داره با خواهر کوچیکه ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 100 پست

به همون دلیلی که اگه برای یه دخترخانوم   دوتا خواستگار با سن متفاوت  بیاد معمولا اون که سنش کمتره اون انتخاب میشه چون بنظرجوونتره و ناخودآگاه روی ذهن اثر مثبت  تری داره 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی زن ها اینجا هم میگن خب عزیزم دلشون بچه سال میخواد . چه حال بهم زن . خب اگه اینجوریه خواهر بزرگه ...

خب خواهر بزرگه هم مسلما خواستگارهایی داشته دیگه تا این سن.

ولی لابدطبق معیاراش نبوده قبول نکرده نمیشه بگی چرا

مردا سن خودشونم بالا باشه زن جوون میپسندن متاسفانه تو جامعه ما

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خب لابد کم سن و سال دوست داره بالاخره هرکس ی معیارهایی داره .اصلا به ما چه؟ 😂والا من توزندگی وخواست ...

از شخص حرف نمیزنیم. از افکار عقب افتاده حرف می‌زنیم . فردا تو هم دختر دار بشی و یک خانم تحصیلکرده و مستقل و زیبا باشه بعد به خاطر سن طردش کنن خوبه ؟ ما داریم از فرهنگ زن ستیز و عقب مانده حرف می‌زنیم . یعنی چی هر پیرمردی افتخارش اینه با زن سی سال و بیست سال کوچکتر همبستر شده ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
خب خواهر بزرگه هم مسلما خواستگارهایی داشته دیگه تا این سن.ولی لابدطبق معیاراش نبوده قبول نکرده نمیشه ...

خب قبول نکرده مثل بقیه ی مردا که ممکنه قبول نکنند تا یه سنی ، دیگه باید مجرد بمونه؟

پسر عموم اخیرن ازدواج کرده 

خودش 34 همسرش 18

چی بگم فقط چون وضع مالیش خوب بود قیافه داشت

دختر زنش شد

هر چی به خانواده دختر گفتن اختلاف سنی زیاده

پدر گفت دختر منه راضیه 

متاسفانه اقایون سن بالا تمایل به ازدواج با دختر سن پایین دارند

این فرهنگ اشتباهی جا افتاده

«جانانِ من سفر کرد، با او برفت جانم»

به همون دلیلی که اگه برای یه دخترخانوم دوتا خواستگار با سن متفاوت بیاد معمولا اون که سنش کمتره او ...

نه برای دختر باتوجه به فرهنگ عقب افتاده ی ما معمولا همیشه ده پانزده سال بزرگ تر میاد یعنی جوان نیستن از دختر ، ولی پسر هم سن خودش مناسبه ، چند سال کوچکتر هم مناسبه و‌ الی آخر . یعنی همیشه برای پسر برعکسه و از خودش جوان تر هستند

از شخص حرف نمیزنیم. از افکار عقب افتاده حرف می‌زنیم . فردا تو هم دختر دار بشی و یک خانم تحصیلکرده و ...

یه کلیپ دیدم می‌گفت  بعضی مردها تو سن کم میرن  با زن سن بالا و مردهای با سن بالا معمولا میرن با زن خیلی جوونتر چون فکر می‌کنن هنوز جذاب هستن  اینجوری اعتماد بنفس شون بالاتر می‌ره 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

یعنی ۳۳ سال حامله نمیشه ؟ کلا دختر بعد سی باید سرشو بذاره بمیره ؟ پس چرا دخترا رو اذیت میکنن چرا ازد ...

چرا تا زمان یائسگی میشه باردار شد، ولی هرچی سن میره بالاتر سختتر میشه این یه چیز علمیه، نمیشه خورده گرفت همونطور که خانوما معیار دارن که مثلا پولدار باشه تحصیلاتش فلان باشه سنش پایینتر نباشه آقاام میتونه معیار داشته باشه دیگه یکیم اینطوری هرچند که به مذاق خوش نیاد

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر عموم اخیرن ازدواج کرده خودش 34 همسرش 18چی بگم فقط چون وضع مالیش خوب بود قیافه داشتدختر زنش شدهر ...

بله این باعث میشه ازدواج خیلی دخترها عقب بیوفته و یا کلا مجرد بمونن چون مردانی که از نظر سنی مناسبشون هستند ، انتخاب های سنی نامناسب انجام میدن

نه برای دختر باتوجه به فرهنگ عقب افتاده ی ما معمولا همیشه ده پانزده سال بزرگ تر میاد یعنی جوان نیستن ...

منظورم این نیست که سن مرد از دختر کمتره منظور اینه مثلا برای یه دختر سی ساله اگه خواستگار سیو پنج ساله بیاد و یه خواستگار چهل و پنج ساله معمولا اون سیو پنج سالهه انتخاب میشه