2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رابطه های مزخرف نرو چه دخترش چه پسرش

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

موقع تصمیمات بزرگ خودرای نباش و با اهل تجربه مشورت کن هر چند که تصمیم آخر رو خودت میگیری ولی حرفاشونو بشنو. یک سال تو ۱۸ سالگی خیلی مهمه که وای یک سال دیر میشه اما اصلا مهم نیست تو ۳۱ سالته یا ۳۲. پس به خاطر دیر نشدن تصمیمات اشتباه نگیر. رو حرفهای منفی دیگران کلید نکن از یه گوش بشنو از یه گوش ول کن بره 

اینایی که میگن فقط مستقل شو زر میزنن

مستقل شو ولی قید ازدواج رو نزن

توی سن 20 سالگی خواستگار برات اومد قبول کن 

بعد از سن 25 سالگی یا دیگه برات خواستگار نمیاد یا اگه بیاد پسر بالای 35 سال میاد که صد در صد دوست دخترای زیادی هم داشته 

این از نظر من 🙂❤️🤝

فک نکن خیلی میدونی!!!!سعی کن از همین الان تصمیم های زندگیتو خودت بگیری با گوشه چشمی مشورت از دیگران

و زندگی رو با معیارهای خودت بچین

بعدا هیچکس ازت بخاطر کاری که میتونستی انجام بدی ولی بخاطر حرف بقیه نکردی عذرخواهی نمیکنه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

خودتو دوست داشته باش عاشق جزء به جزء بدنت باش حتی چیزهایی فکر میکنی نقصه 

اگر میخوای عمل کنی طوری عمل کن که هویتت ازت گرفته نشه 

از اینکه زنی ناراحت نباش و خجالت نکش زنانه رفتار کردن جزوی از غریزه توعه 

سیاست زنانه هم به معنای تحمل کردن و چشم گفتن نیست هر کی با این عنوان گفت سیاست داشته باش و سیس روانشناس گرفت با پشت دست بزن تو دهنش🥰

اوخی دلم برا هجده سالگیم تنگ شد من ده سال بزرگترم نصیحت اول زود ازدواج نکن نصیحت دوم اگه عشق با لیاقتی داری بپاش بمون که حسرت نشه برات ، نصیحت سوم سعی کن مستقل باشی خیلی خوبه