2777
2789
عنوان

قلبم درد گرفته پزشکی خراب کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 43 پست
منبع حرفشون موثقه؟ یه حرفی زدن حالا کو تا عملی بشه بعدم با مدرک پزشکی ایران نمیشه مهاجرت کرد

پس چطور با مدرک پرستاری و مامایی میشه مهاجرت کرد 😐این حرف از کجا اوردی

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی سلامت جامعه رفت زیر سوال مریضای خودشون درمان نشدن فاجعه رو متوجه میشن

من خودم رادیولوژی میخونم و ورودی ما یکسری تعهدی قبول شدن. قشنگ فرقشون با بقیه معلوم میشه واقعا نمیفهمن. کل تایم کارآموزی صرف یاد دادن به اینا میشه. بعد شما رشته پزشکی رو با اون سختی در نظر بگیر معلومه که فاجعست

اره دیگه اشباعش کردن دختر دایی من با رتبه ۳۵۰۰ پزشکی دانشگاه تهران قبول شداین دانشگاه اصلا خییییلی گ ...

قطعا یا سهمیه داشته یا تعهدی بوده

که بازار کار تعهدیا کاملا جدا از روزانه ست

قطعا یا سهمیه داشته یا تعهدی بودهکه بازار کار تعهدیا کاملا جدا از روزانه ست

بخدا سهمیه ندارع و تعهدی هم نیس

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

پس چطور با مدرک پرستاری و مامایی میشه مهاجرت کرد 😐این حرف از کجا اوردی

اونم اگر روزانه باشه باید تعهدش رو به جا بیاری بعد مدرکت رو ازاد میکنن

نه که نشه ولی کلی ازمون های مختلف برای اون کشور مورد نظر باید داد چون پزشکی نسبت به اینایی که گفتی تخصصی تره

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

اونم اگر روزانه باشه باید تعهدش رو به جا بیاری بعد مدرکت رو ازاد میکنننه که نشه ولی کلی ازمون های مخ ...

اینهمه پزشک مهاجرت میکنن کار سختی نیست 

شما اطلاع دارین محل طرح پزشی عمومی رو خود پزشک میتونه انتخاب کنه؟ که مثلا توی استان خودش یا شهر خودش ...

الویت بندی داده گمونم 

خانوم متاهل بعد محرد بعد مرد متاهل و مجرد انتخاب میکنن