2777
2789
عنوان

قلبم درد گرفته پزشکی خراب کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 43 پست
کنکور ۵ سال پیش سخت ترین ریاضی کل کنکور رو داشت شما نگران نباش🙂

کنکور شما نهایی اینقدر سمی نبود بعدم کسی که با ۹هزار اومده اگر تلاشی نکرده قطعا آزمون جامع رو هم نمیتونه قبول شه 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بلاخره یاد می‌گیرند اونام مثل شما قراره همین درس ها رو بخونن نه کمتر نه بیشتر

عزیزم با نمره ۱۲ اونم بعد چند بار افتادن ؟من دارم میبینم پزشکی واردش بشی هرجور شده خارج میشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرفا پزشکای کم سواد از کجا اومد اونی که میاد با شما درس میخونه دیگه داره پا به پای شما میخونه مگه ...

شما او دانشگاه نیستی نمیبینی چه خبره. اینقدر جمعیت ورودیهای پزشکی زیاده که داخل کلاسا صندلی به تعدادشون نیست رو زمین میشنن. کیفیت آموزش میاد پایین نمیتونن دروس عملی رو خوب ساد بگیرن و بخاطر یکسری افراد دیگه اونی که رتبش خوب بوده و واقعا زحمت کشیده هم نمیتونه چیزی یاد بگیره

کنکور شما نهایی اینقدر سمی نبود بعدم کسی که با ۹هزار اومده اگر تلاشی نکرده قطعا آزمون جامع رو هم نمی ...

نهایی سمی باشه برای همه است 

ازمون جامع منظورت علوم پایست؟نگران نباش تکراریه و چندبار فرصت دارن بدن

شما او دانشگاه نیستی نمیبینی چه خبره. اینقدر جمعیت ورودیهای پزشکی زیاده که داخل کلاسا صندلی به تعداد ...

وقتی سلامت جامعه رفت زیر سوال مریضای خودشون درمان نشدن فاجعه رو متوجه میشن

هر چی سهمیه ای هست گند زده تو پزشکی و  آزمون های استخدامی

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

نهایی سمی باشه برای همه است ازمون جامع منظورت علوم پایست؟نگران نباش تکراریه و چندبار فرصت دارن بدن

اره پایه به پزشکی بلاخره هر چندبار باشه کسی درسخون نباشه نمیتونه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اره دیگه اشباعش کردن 

دختر دایی من با رتبه ۳۵۰۰ پزشکی دانشگاه تهران قبول شد

این دانشگاه اصلا خییییلی گنگش بالا بود قبلا 😑😑😑 الان ۳۵۰۰ پزشکی

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂