2777
2789
عنوان

حالم از زندگی بهم میخوره حتما باید ازدواج کرد ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 42 پست

بگو کلا نمیخوام ازدواج کنم تصمیم همینه میخوام تااخر عمر براخودم بگردم دنبال ارزوهام برم... من همینو گفتم 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

اگه دختر باشی آره باید ازدواج کنی وگرنه اطرافیان انقدر فشار میارن زندگی رو زهر میکنن برات

اره می‌دونم الآنم زیاد تو فامیل نمیرم واقعا دارم افسرده میشو از این حرف ها وگرنه قیام خوبه همه هم همه جا از من تعریف می‌کنند الآنم شاغل شدم می‌دونم سر وقتش اتفاق میوفته نگران نیستم ولی حرف ها اذیت می‌کنه انگار بار اضافه ام😭

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره می‌دونم الآنم زیاد تو فامیل نمیرم واقعا دارم افسرده میشو از این حرف ها وگرنه قیام خوبه همه هم هم ...

عزیزم شما گفتین ۲۹ سالتونه بقیه چون حس میکنن وقت ازدواجتونه اینا رو میگن قصد بدی ندارن والا من ۱۹ سالمه همه میگن دیر شد 😂💔 البته که اهمیت نمیدم ولی به نظرم ۲۹ سن مناسبیه و حتما فکر کنین به ازدواج 🌱

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

همیشه بعضی ها پیدا میشن که مثل دستگاه سی اتی اسکن بگردن ضعفها و مشکلات رو پیدا کن و زوم کنن روش....ا ...

گفتم همینا رو

میگن نه حتما باید ازدواج کنی 

یه سری سر یه خواستگاری که از من کوتاه تر بود و اصلا به دلم نمی نشست صرفا چون خونوادش رو میشناختن کلی اصرار اونم دست بردار نبود و همش دعوا داشتم که نمیخوام 

هنوز که هنوزه میگن اون خیلی خوب بود و تو موندی 😔

بعضی از این مادرها پدر آدم رو درمیآرن. بنظرم باید در مقابل حرفهای مادرت سکوت کنی و واکنش نشون ندی. کم کم تاثیر حرفش روی شما کم میشه. تا بوده همین بوده و خیلی از دخترها همین مشکل رو دارن. 

برو ازدواج کن فشار خانواده پیرت میکنه

اگر خدای نکرده ازدواج بد کردم چی صرفا جهت قرار

اونوقت چی؟🥲

نمی تونی خونه مجردی بگیری

نه بابا 🥲حتی کار برام جور شد تهران با ماهی ۶۰ تومن میگفتن بری دیگه اصلا ازدواج نمیکنی😂