الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکلم اینه که هر مرحله ساده ای برای من تو زندگی پر از مانع هست به طوری که تا امیدم میکنه مثلا من ال ...
یه وقتایی میتونیم کنار بکشیم چون گزینه دیگه ای داریم شما هم گزینه دیگه ای داری؟ چون اگه نداشته باشی با وجود حس عقب موندن و فشار روانی و استرس بازم راهی نداری
البته من خودمم اکثرا وقتی بهم فشار میاد کامل کنار میکشم ولی تو موضوعی مثل دانشگاه نمیشه اینجوری راحت کنار بکشی قضیه طولانی و مهمیه
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت