2777
2789
عنوان

حالم از زندگی بهم میخوره حتما باید ازدواج کرد ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 42 پست
کدوم دردسر ها ؟

دردسر زندگی😂 بی پولی خونه داری بچه داری 

نمیگم بده 

ولی هر متاهلی دیدم می‌نالید از زندگی 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینو میگفتن تا بدبختم کردن .مامانم وبابام گند زدن تو روان وزندگیم.۲۵ سالم بود .هزار بار تو نامزدی گفتم اخلاقش خوب نیست هی نه درست میشه عقدم کردیم بدتر شد بعد ازدواج نابودم کرد.الان ۳۰ سالمع .یک سال ونیم‌عقد بودم ۴ ماه نامزدی فقط چند ماه زندگی کردم الانم ۳ ساله دم دادگاهم.خدا پدرمادرم لعنت کنه نتنفرم ازشون

پسر ۲۸ ساله با حقوق بین ۲۴ تا ۳۰ و یه ماشین خوبه ؟خونه هم طبقه پایین خونه باباش

از نظر شروع زندگی اینکه ماشین وخونه وحقوق ثابتی داره کاملا اوکیه. البته اگه ادم بسازی وزندگی کنی باشی اخه زندگی کنار خانواده شوهر یه چالشای کوچیکی داره باید ببینی چقد قوی هستی.بعدم باید ببینی اخلاق ورفتارش چطوره یه مدت باید بدون نامزدی باهم رفت وآمد کنین بعداز یه مدت بعد نامزدی رو رسمی کنین نه عقد. حدود یکسال کمتر یابیشتر ببینیم اخلاق ورفتار چطوره.قیافه هم حتما اوکیه کا دارین بهش فکر میکنین.البته بستگی به موقعیت شما خواستگارای قبلیتون هم داره بااونا مقایسه کن.وحواست به مسائل جنسی هم باشه.که یوقت خدای نکرده ناتوان نباشه.واز نطر مزاجی هم به هم نزدیک باشین تا به مشکل نخورین.

منم اینو میگفتن تا بدبختم کردن .مامانم وبابام گند زدن تو روان وزندگیم.۲۵ سالم بود .هزار بار تو نامزد ...

واقعا با تفکرهای قدیمی و سنتی هیچ کمکی نمی‌کنند فقط بچه رو زجر میدن، من وقتی دلم باهاش نیس از ریخت و قیافش خوشم نمیاد و از نظر فرهنگی بهم نمی‌خوریم چرا برم ازدواج کنم؟ صحبت یه عمره، صرفا چون سنم داره می‌ره بالا، خب بره

بخدا دیدم خیلی ها رو بالای سی ازدواج کردن و خوشبختن ولی خیلی ها زیر ۲۵ الان طلاق گرفتن 

واقعا سن الان ملاک نیست 

مثلا زندگی خواهرم آشفته است میگن بچه بیار درست میشه، بچه بیاره بدتر میشه بچه زجر میکشه🥲

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند.