2777
2789

پیش مامانم تا می‌شینم فقط صحبت از این میشه از واج نکردی ازدواجت دیر شد دیگه خواستگار نمیاد خسته ام کرد بخدا نصف دوستام هنوز موندن خودم مشکلی ندارم سرکار میرم میام با دوستام میرم بیرون

خسته شدم از فضای خونه بابام هیچی نمیگه همش مامانم😭

داره ۲۹ سالم میشه😭 چیکار کنم وقتی نشد بشینم حرص بخورم😭

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

اصلا مهم نیست بگو به وقتش قسمت خودش میاد پیدام میکنه

استرس نداره اصلا

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دختر باشی آره باید ازدواج کنی وگرنه اطرافیان انقدر فشار میارن زندگی رو زهر میکنن برات

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اصلا مهم نیست بگو به وقتش قسمت خودش میاد پیدام میکنهاسترس نداره اصلا

می‌دونم همینو بخدا 

می‌دونم وقتش برسه ازدواج میکنم 

الان بخدا دغدغه ای ندارم برای ازدواج 💔 نمی‌دونم چرا مامانم همش باید بگه 😔

همیشه بعضی ها پیدا میشن که مثل دستگاه سی اتی اسکن بگردن ضعفها و مشکلات رو پیدا کن و 

زوم کنن روش....انقدر بگن ...تا ادم ناراحت بشه

حالا ازدواج میکردی یچیزی دیگه پیدا میکرد

بنظرم وقتی اینجور بحثا پیش اومد بنداز گردن قسمت و سرنوشت ،بگو لابد  هنوز قسمتم نشده

شاید قانع شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه بابا ازدواج الان فقط برای طبقه ی بالاس

چی بگم 

جدا از وضعیت مالی اون دردسر ها و وقتی میبینم متاهل ها ناراضی ان خیلی دودل میشم 

می‌دونم همینو بخدا می‌دونم وقتش برسه ازدواج میکنم الان بخدا دغدغه ای ندارم برای ازدواج 💔 نمی‌دونم چ ...

اکثر مامانا اینطورین فقط استرس میدن شما توجه نکن

ازدواج به خودی خودش خوب نیست مگر با ادم خوبی طرف بشی

الان عجله کردی با یه ادم نامناسب ازدواج کردی خدایه ناکرده یا باید تحمل کنی یا طلاق بگیری این خوبه؟؟قطعا نه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
میخواستم بگم اگر خانواده خوبی داری که حامی و پشتون اگر ازدواجم نکنی ایرادی نداره

خونوادم خوبن خداروشکر حامی هم هستن ولی سنتی ان 

بابام چیزی نمیگه مامانم همش میگه نمی‌دونم چرا، مثلا خواهرم خیلی مشکل داره میگه نمیخوام فعلا بچه بیارم مامانم میگه بیار بیار حل میشه میگمممم اخهههه مادر من

مامانم میای خوبه ولی نمی‌دونم چرا این افکار قدیمی رو هنوز داره