2777
2789

خانوادم میگن یه سال بخور نون و تره 

یه عمر بخور نون و کره 

درس خوندن رو دوست دارم و مشکلی ندارم ولی میگن برو فیزیوتراپی برو یه شهر خوب که دانشگاه خوب داشته باشه با آدمای خوب سروکله بزنی 

من خودم عکاسی دوست دارم و الان دارم اموزش میبینم 

میگن عکاسی رو بزار کنار درس بخون💔

میگم من برای خودم نمیتونم تصمیم بگیرم شما به جای من تصمیم میگیرید 

میگن💩تو تصمیماتی که خودت میگیری🫠

راس میگن درس بخون

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال رشته اینده دار برو عکاسی چیه اخهمنم هنر دوست دارم نقاشیمم خوبه نرفتم

عکاسی خیلی درآمد داره 

ولی مثل اینکه مردم بر این باورن که فقط پزشکی و دندون رشته‌س و بقیه رشته ها پرستیژ نداره

خب درستونو بخونید 

در کنارش عکاسی ادامه بدین 

مشکلی نیست 

فیزیوتراپی آوردین؟ 

برین بخونین دیگه حیفه

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد