2777
2789
عنوان

همش بهم میگن درس بخوووون توروخدا بیااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکاسی خیلی درآمد داره ولی مثل اینکه مردم بر این باورن که فقط پزشکی و دندون رشته‌س و بقیه رشته ها پرس ...

عزیزم رشته تحصیلی خیلی مهمه، خیلی

صد در صد زندگیمون از رشته تحصیلی و شغلمونه، شما یه رشته تاپ با جایگاه اجتماعی بالا بخونی میدونی کل زندگیت تا ۱۰ سال بعد چه تغییراتی میکنه؟ حداقلش اینه که اینقدر درآمد بالا داری که نگران پول نباشی، شانس ازدواجت به شدت بالاتر میره، سفرهای خارجی، لباسهای لاکچری، اون احترامی که بین مردم داری

حق با پدر و‌مادرته 

تو سنی هستی که تحت تاثیر اینستا و... صحبت میکنی 

همه چیز علاقه نیست ! 

وضعیت مالی ایندت مهمه ، موقعیت اجتماعیت مهمه 

اینکه به قول پدر و‌مادرت با کیا سر و‌کله بزنی 

راهی که خودت میخوای بری تهش هیچه 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

نه عزیزم نیاوردم که میگن پشت بمون بخون بیاری

درکنار درس عکاسی یاد بگیر و ادامه بده 

درس و همون رشته که علاقه دارین بخونید 

خانواده نباید واقعا نظر بدن 

آدم زده میشه بدتر 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم رشته تحصیلی خیلی مهمه، خیلیصد در صد زندگیمون از رشته تحصیلی و شغلمونه، شما یه رشته تاپ با جایگ ...

اینا رو منی میگم که رفتم رشته ریاضی، دنبال علاقم رفتم، عاشق ریاضی بودم، توی هوا تستهای ریاضی رو حل میکردم، توی دانشگاه المپیادی بودم اما جایگاه اجتماعی من کجا جایگاه اجتماعی دوست پزشکم کجا

دوستم یه سمینار پزشکی دعوت میشه بهترین تالار و بهترین پذیرایی و با افراد لول بالا در ارتباطه، منم سر ۲۵ صدم سر نمره با اولیا درگیرم

منم همینجوری بودم عزیز دلم مطمعن باش خونوادت بدتو نمی‌خوان ولی خیلی رو آیندت تاثیر داره که این روزا چه قدر درس میخونی و قراره کدوم دانشگاه درس بخونی و چه شغلی داشته باشی سعی کن یه سالو برا دانشگاه خوب تلاش کنی اگه درس خوندنو دوست داری بعد قبول شدنت با خیال راحت کنار درس خوندن برو عکاسی رو حرفه ای ادامه بده خیلیامون این روزا رو گذروندیم الان که کار از کار گذشته میگیم کاش چند ماه از اون یه سالی که فرصت داشتیم رو میشستیم درست حسابی درس میخوندیم اشتباه ماها رو تکرار نکن 

عزیزم رشته تحصیلی خیلی مهمه، خیلیصد در صد زندگیمون از رشته تحصیلی و شغلمونه، شما یه رشته تاپ با جایگ ...

به نظرت چه رشته هایی این زندگی رو تحویلت میدن؟

از علوم انسانی

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.