2777
2789
عنوان

خانمای متاهل که روزانه ملیونی خرج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 70 پست

پولی که برای خرج خونه باشه وظیفه شوهرمه مثل لباس و خرج بچه پولی هم که برای چیزهای غیر غروری مثل لوازم آرایشی خرج میکنم از درامد خودمه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به عرضه خودشون داشت بعدم پول شوهرشون نخورن پول شوهرشون و کی بخوره؟ مردم و زنهای هرزه تو خیاب ...

امضاتو بخون

جواب من به تو

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

ما که فعلا نامزدیم آینده رو نمیدونم😂😂😂😂😂😂

کسی لارج باشه از نامزدی و دوستی ام تهل خرج کردنه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

واقعا منم دلم میخواد بدونم 

جاری من با اینکه وضع مالی خوبی هم نداره ولی در طول سال حتما چهار پنج دست لباس و سه جفت کفش واسه خودش دو سه دست لباس و دو جفت کفش واسه بچه هاش و نهایت یکی دو دست لباس واسه شوهرش میخره 

معمولا هم هر لباسی را ۵_۶ بار می پوشه و دیگه هیچ وقت تنش نمیبینم 

دلم میخواد بدونم این که اینقدر دم از نداری میزنه چطور دائم در حال خرید و بریز بپاش هست و شوهرش هیچی بهش نمیگه 

رازشون اینه روز اول با ادم دست و دلباز و پولدار ازدواج کردن

فامیل ما روز اول با یه ادم خییلی معمولی ازدواج کرد تو خونه گلی زندگی می کرد بعد دو سه سال ارث گنده بهشون رسید الان تو خونه ۱۶۰متری دو تا ماشین خانم هم شاغل نیست مثل ریگ هم پول خرج میکنه به نظر من بیشتر بستگی به شانس آدم داره 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

عزیزم من هم کارت حقوق شوهرم دستمه هم یارانه ولی تاچیزی نیاز نداشته باشم نمیگیرم اصلانم اینجوری نیستم که بخوام برا یه کیف یا لباس پشت ویترین ذوق کنم بخرم یا مثلا برم فلان رنگ مو .من ۱۳ساله آرایشگاه نمیرم خودم رنگ میکنم.اهل ناخن کاشتن و کارهای زیبایی هم نیستم.به اطرافیانم هم کاری ندارم نمیدونم خرج میکنن یا نه.ولی خب اونایی ک خرج میکنن شوهراشون یا مجبورن بدن چون حوصله جنگ و دعوا ندارن یا وقعا عاشق همسرشونن ودوست دارن خرجش کنن

امضاتو بخونجواب من به تو

😂😂🤣🤣

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

با هم سطح خودشون ازدواج کردن و خودشون هم شاغلن یا شاغل بودن پس انداز کردن بعد ازدواج کردن 

در 12روز جنگ اذربایجان حق همسایگی بجا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیدند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب و تاپیکا نی نی سایت بدلیل فیل ترینگ شوهر و قوم شوهر و کراش و عمل زیبایی/// اگر هر دلار دویست هزار تومان شود باز هم ارتش مشوق زنان برای تولید مثل و ازدواج در نی نی سایت حی و حاضرن و میگن درس اخه و کار کردن زن جیزههههههه و شما صرفا ابزارید برای تولید مثل و تامین شوهر! و تمام جهان فلاکته الا ایران و مدام هم وز وز میکنند که خوشگل نکنید و گرون نپووشید و نخورید و لاکچری زندگی نکنید تا مبادا دل شوهر و بچمون بلرزه و بخواد !!!  وقتی درست تربیت نمیشید و درست تربیت نمیکنید از شدت عقده  دزد و خرابکار مال مردم و اسید پاش صورت ناموس مردم رو تولید مثل میکنید/// اونیکه در مجردی تنها و پر از حسرت بعد از ازدواج هم تنها و پر از حسرت/// از اونا که تهران رو از کلیپای اینستا و دهن ها میشناسن نه توقع همدلی دارم نه همیاری و خوشحال میشم تاپیکامو ترک کنن