2777
2789
عنوان

وزن بچه ام نرماله عایا🤔

121 بازدید | 9 پست

من وزن خودم اصلا بالا نمیره باردارم

۲۷ هفته و ۵ روزم الان

دیروز رفتم سونو

فک میکردم بچمم احتمالا کم وزنه ولی گف ا کیلو و ۲۰۰ بود و دکتر گف نرماله

چیا بخورم وزنش بیشتر شع نمیخوام ضعیف باشه موقع تولد 

پسرم ۳۵۰۰ بود تو ۴۱ هفته بدنیا اومد

کاربری دست دوتا خواهره😊😊

خوبه دیگه 

وزن بچه ماه آخر خیلی بالا میره 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

آبگوشت

آجیل

لبنیات

حبوبات

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم کم باشه چون پسر من که وزنش کم بود یادمه تو 32 هفته 1200 بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

میشه بگید سونو های این ماه ها چیه 

من ۲۷ هفته هستم ولی چون شرایطم خاص هست و استراحت مطلق هستم دکتر هیچ آزمایش و سونویی برام ننوشته که حرکت نداشته باشم فقط آزمایش قند نوشته  

آخریش انومالی بوده که رفتم و بعد آن کامل خوابیدم 

همش نگرانم نمیدونم چه کنم 

میشه بگید سونو های این ماه ها چیه من ۲۷ هفته هستم ولی چون شرایطم خاص هست و استراحت مطلق هستم دکتر هی ...

من ضربه دیده بود شکمم برا اون فرسادن سونو

کاربری دست دوتا خواهره😊😊