2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت تربیت تربیت ، خانواده و تمکن مالی 

اینا بنظرت اصلی ترینه ، تمام شخصیت طرف برمیکرده به نوع تربیتش ، که چقد زن ستیز باشه چقد عقده ای باشه چقد مهربون باشه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

برای من پول خیلی ملاک نیست نه اینکه اصلا مهم نباشه و ها نه

ولی از نظر اینکه هم عقیده باشیم و تو محیط کارش همکاراش آقا باشن و در روابط با جنس مخالف حد و مرز رو روعایت کنه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

خیلی چیزها مهم.. اخلاق مهم، اما هیچکس رو نمیتونی تمام کمال بشناسی تا زیر یک سقف نری باهاش، ایمانش مهمه، اینکه چه چیزی از یک زن میخواد و...... خیلی چیزهای دیگه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
Me too 😌. واقعاً فکر میکردم فقط خودم اینجوری ام.

واقعا هم خیلی آیتم جذابیه 

یکی دیگه هم دوست دارم شوخ طبع باشه البته بامزه باشه نه لوده  😂

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس