من از مردها و ازدواج به خاطر چیزهایی که از پدرم دیدم و تا حدودی برادرم به شدت بدم میاد و کلا کی میاد خواستگاریه من😆🙂↔️شخصا تنهایی و مجردی رو ترجیح میدم چون اعتقاد دادم متاهلی یعنی تعهد و فداکاری برای میشرفت دو نفر یک زندگی و خانواده که من اهلش نیستم ولی با توجه به تجربیاتم به عنوان یه دختر و خواهر و دیدن زندگیه مادرم که همچنان ادامه داره باید بگم اول از همه اخلاق اخلاق اخلاق از مردی که اخلاق نداره فرار کنید بعدش هم خرج و مخارج خونه و زندگی رو بتونه در باره و بدون منت برا خانوادش خرج کنه و خسیس نباشه و اهل کار باشه نه تنبل و ایمان از این خشک مذهب ها یه اونهایی که کلا هیچی عین خیالشون نیست نباشه هرچیزی به اندازه و به جاش باشه مهمونی و شادی و عزا....پول خیلی مهمه به قول معروف زنده نون میخواد مرده نون و حلوا پول خیلی مهمه چون ساده ترین جزئیات زندگی تا سخت ترینشان معمولا با پول حل میشه بعدش دوست داشتن و درک کردن عشق اول نیست چون خیلی ها با عشق ازدواج کردن بعدش یا با تنفر از هم جدا شدن یا فقط با جنگ و دعوا و ظاهرسازی همدیگرو تحمل کردن باهوش باشه و همواره کنارم باشه و باهم پیشرفت کنیم و کنار هم قوانین و حدو حدود مشخص برای زندگی داشته باشیم اهل مقایسه نباشه و صادق باشه پدرم سیگار هم نمیکشه ولی کسی که سیگار هم میکشه رو بزارید کنار روح و روانتونو نابود میکنه شکاک و بد دهن نباشه اهل فحاشی و بد زبونی نباشه و تهمت نزنه بهش اعتماد داشته باشید و اون به شما اعتماد داشته باشه و هر دقیقه همدیگرو سین جین نکنید و درنهایت اگه زمانیدفهمیدید بهتر از هم جدا شید مثل دو تا دوست از هم جداشید و انسان نه مثل دشمن و حیوانها وحشی و اجازه دخالت کسی تو زندگیشونو ندین و خودتون رو برای زندگیه دیگران اذیت و ناراحت نکنید