2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من مهمه با ادب باشه، فحش نده ، هیز نباشه ، آرامش خودشو در عصبانیت حفظ کنه ، خود برتر بین نباشه ...

خیلی سخته یهو میبینی یکی 4تا چیز که میپسندی رو داره از اون ور سه تا اخلاق که خیلی اذیت کننده اس هم داره

به جز دلنشین بودن اولیه که سلیقه‌ایه و ممکنه برای هرکسی طوری باشه، میرم و باهاش صحبت میکنم ببینم کیه ...

دقیقا باید بایکی مدتی رفت و امد کرد تا فهمید تازه خیلی چیزا از همون اول مشخصه که ایراد داره اما انگار احساسات نمیذاره ببینی

همه چی برام مهم بود و الویت آخرم وضعیت مالی بود الان که متاهلم میبینم باید الویت اولم وضعیت مالی می‌ ...

و اینکه اون مرد اهل خرج کردن باشه یک سریا با وجود وضع خوب اونقدر سخت خرج میکنن

من از مردها و ازدواج به خاطر چیزهایی که از پدرم دیدم و تا حدودی برادرم به شدت بدم میاد و کلا کی میاد خواستگاریه من😆🙂‍↔️شخصا تنهایی و مجردی  رو ترجیح میدم چون اعتقاد دادم متاهلی یعنی تعهد و فداکاری برای میشرفت دو نفر یک زندگی و خانواده که من اهلش نیستم  ولی با توجه به تجربیاتم به عنوان یه دختر و خواهر و دیدن زندگیه مادرم که همچنان ادامه داره باید بگم اول از همه اخلاق اخلاق اخلاق از مردی که اخلاق نداره فرار کنید بعدش هم خرج و مخارج خونه و زندگی رو بتونه در باره و بدون منت برا خانوادش خرج کنه و خسیس نباشه و اهل کار باشه نه تنبل و ایمان از این خشک مذهب ها یه اونهایی که کلا هیچی عین خیالشون نیست نباشه هرچیزی به اندازه و به جاش باشه مهمونی و شادی و عزا....پول خیلی مهمه به قول معروف زنده نون میخواد مرده نون و حلوا پول خیلی مهمه چون ساده ترین جزئیات زندگی تا سخت ترینشان معمولا با پول حل میشه بعدش دوست داشتن و درک کردن عشق اول نیست چون خیلی ها با عشق ازدواج کردن بعدش یا با تنفر از هم جدا شدن یا فقط با جنگ و دعوا و ظاهرسازی همدیگرو تحمل کردن باهوش باشه و همواره کنارم باشه و باهم پیشرفت کنیم و کنار هم قوانین و حدو حدود مشخص برای زندگی داشته باشیم اهل مقایسه نباشه و صادق باشه پدرم سیگار هم نمی‌کشه ولی کسی که سیگار هم میکشه رو بزارید کنار روح و روانتونو نابود میکنه شکاک و بد دهن نباشه اهل فحاشی و بد زبونی نباشه و تهمت نزنه بهش اعتماد داشته باشید و اون به شما اعتماد داشته باشه و هر دقیقه همدیگرو سین جین نکنید و درنهایت اگه زمانیدفهمیدید بهتر از هم جدا شید مثل دو تا دوست از هم جداشید و انسان نه مثل دشمن و حیوان‌ها وحشی و اجازه دخالت کسی تو زندگیشونو ندین و خودتون رو برای زندگیه دیگران اذیت و ناراحت نکنید

☃️