2777
2789
عنوان

شوهرم از ازدواج سفید حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3224 بازدید | 110 پست
چقدر الکی اوقات تلخی درست کردی

نه عزیزم زیاد علکی نیست ..یه مدته دلش میخواد مثل مجردها باشه بهش گیر میدم بدش میاد ..گفتم اگه متاهلی جور دیگه باش اگه مجردی تکلیف منو روشن کن منم مجرد بشم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

این که صحبتش در حد اعلام نظر بوده و نباید خودتو درگیر حرفش میکردب و کشش میدای یه طرف

این که فکر میکنی  چون با مردی همه جوره ساختی و گذشتی و باعث پیشرفتش شدی حالا اون باید مراقب رفتار و کلامش باشه یه طرف دیگه

مردا بی چشم و رو ترین نژاد روی زمینن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون وقتی خیانت کرد باید جدا میشدی

الانم قهر کردی بیاد نازن رو بکشه؟ تو اصلا ناز نکردی باید همونجا ک گفت ازدواج غلطه با طنازی میگفتی شاید برای بعضیا غلط باشه ولی واسه ما نه عشقم و ... یکم اقتدارم میدادی تموم میشد میرفت گیر مرد اقتداره بگو مرد قوی ای مثل تو نیاز داره به ی زن تو خونش لوس میشه اما مردا همینو میخوان 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

همون وقتی خیانت کرد باید جدا میشدیالانم قهر کردی بیاد نازن رو بکشه؟ تو اصلا ناز نکردی باید همونجا ک ...

آخه تا بهش رو میدم میگه امشب با دوستام برم بیرون ...منم کل روز توی خونه بچه داری کنم شبم تنها باشم آقا بره مجردی بچرخه ...کلا رفیق ناباب داره تفکرش رو عوض میکنه

این که صحبتش در حد اعلام نظر بوده و نباید خودتو درگیر حرفش میکردب و کشش میدای یه طرفاین که فکر میکنی ...

خیلی بی چشم و رو هستن ..کاش هیچوقت عاشق نمیشدم خونه بابام می‌نشستم و تا آخر عمر نوکریشونو میکردم ..شرف داشت به این اعصاب خوردی

باید میگفتی دیر نشده عزیزم اتفاقا ممنون که یادآوری کردی باید به فکرش باشم هم تنوع داره هم خوب و بد ب ...

اتفاقا بهش گفتم مارو طلاق بده و برو پی کارت ..بگو فلانی بیاد زن اون بشم اون خیلی بی کس و کاره اون قدر این زندگی رو بیشتر میدونه 

نه عزیزم زیاد علکی نیست ..یه مدته دلش میخواد مثل مجردها باشه بهش گیر میدم بدش میاد ..گفتم اگه متاهلی ...

نقطه ضعفتو پیدا کرده فهمیده چجوری آزارت بده اشتباه میکنی عکس العمل نشون میدی

هم وضعش خوبه هم مسئولیت پذیره بابت پول خرج کردن ..هم همیشه بابت داشتن من و بچه ها خداروشکر میکنه گاه ...

بگو دو روز زندگیه دنیا فقط شکم و زیر شکم نیستش که. 

بگو بالاخره تو هم یه روز پیر میشی زمین گیر میشی آیا اونایی که ازدواج سفید کردی باهاشون اونموقع میان تر و خشکت میکنن؟

اونموقع ها زن و بچه های آدم هستن که به دادت میرسن. 

اینم فرق ازدواج دائم و سفید.

انقدر دختر جدیدا رایگان و مفت در اختیار قرار میدن خودشونو که یه مرد متأهل چون می‌دونه دختر مفت ریخته ...

کاش میتونستم هزار بار لایک کنم 

یعده خانم روشن فکر که میگن من پوششم به خودم مربوطه امروزی هستم روابطم آزاده.  دیت میرم . رل میزنم و ...

نمیدونن که دارن قبر خودشونو میکنن . درسته بظاهر دارن خوش گذرونی میکنن ولی یروز میرسن به پوچی میبینن زندگی شون حروم شده ی عده مرد فرصت طلب لذتشو ن رو بردن و رفتن اونموقع اس که می‌فهمند خانواده چیه زندگی چیه 

بابعضی ادما نباید خیلی راحت حرف زد ممکنه حرفایی بزنه ک مادوس نداشته باشیم بشنویم اگ دوباره بحث واکرد ...

قربونت برم آخه بعصی ها با همسر آدم فرق داره ..طرز تفکر همسر یعنی آینده ی بچه هام ..ربط مستقیم به آینده ی خودم داره مگه میشه راحت ازش بگذرم

اتفاقا بهش گفتم مارو طلاق بده و برو پی کارت ..بگو فلانی بیاد زن اون بشم اون خیلی بی کس و کاره اون قد ...

اشکالی نداره عزیزم مردا وقتی بهشون فشار میاد میگن از این حرفا 

همسر خودمم چن باری گفته کاش ازدواج نمیکردم خونه ی بابام بودم تنهایی میمردم . منم میگم درسته هر کسی لیاقت داشتن منو نداره 

بیخیال 😁 اهمیت نده سرد برخورد کن تا متوجه اشتباهش بشه

قربونت برم آخه بعصی ها با همسر آدم فرق داره ..طرز تفکر همسر یعنی آینده ی بچه هام ..ربط مستقیم به آین ...

منم دارم ک میگم الان جرات نداره حرفی بزنه بابای خودش دوتازن داره چون 

بحث این حرفا نباید بشه از ی جایی حرفارو ببُر تموم کن ،خیلی خونسرد 

❤ متاهل❤

نقطه ضعفتو پیدا کرده فهمیده چجوری آزارت بده اشتباه میکنی عکس العمل نشون میدی

نه قصدش آزارم نیست ..تفکراتش عوض شده ..مابچه ی کوچیک داریم قطعا بچه داری سختی داره ..اون همه رو انداخته گردن من و خودش میخواد مثل مجردان بچرخه و منم صدام درنیاد