2777
2789

اول عوارض های قرص رو بخون اگه می ارزه بعد به بچه بده. 

الان دکتر بمن یه قرص دادم میخورم دارم حرف میزنم یهو ذهنم خالی میشه نمیدونستم چی داشتم میگفتم دیگه هم یادم نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اسم دیگش وازونیدینمن پسرم شبی نصف میخوره و واقعن خوبهاگر از الان درمان نکنین بعد ها پشیمون میشین ...

اره دقیقا  اگر اختلال ADHDدرمان نشه تو بزرگسالی بزهکار و خشونت و گرایش به اعتیاد مواد مخدر و رفتار های ضد اجتماعی میشه 

اول عوارض های قرص رو بخون اگه می ارزه بعد به بچه بده. الان دکتر بمن یه قرص دادم میخورم دارم حرف میزن ...

لطفن اگر علمش رو ندارین کسی رو به اشتباه راهنمایی نکنین

مطمئن باشین اون دکتر متخصص بهتر از من و شمای نوعی میفهمه وچیزی نمیده ک ب ضرر بچه باشه

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

اره دقیقا اگر اختلال ADHDدرمان نشه تو بزرگسالی بزهکار و خشونت و گرایش به اعتیاد مواد مخدر و رفتار ه ...

من پسرم ۵ سال ونیمشه دکتر از دوسال قبل گفت دارو رو شروع کن و من نکردم از عوارض قرصها ترسیدم

پسرم الان دچار اختلال اضطراب شدید و تیک عصبی شده

فلوکستین.ریسپریدون.بوسپیرون و کلونیدین مصرف میکنه

امیدوارم خوب بشه

گاش همون دوسال پیش سهل انگاری نمیکردم

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

لطفن اگر علمش رو ندارین کسی رو به اشتباه راهنمایی نکنینمطمئن باشین اون دکتر متخصص بهتر از من و شمای ...

هیچ دارویی بدون عوارض جانبی نیست. 

خیلیا یجا رو خوب میکنن دوتا جای دیگرو خراب. 

خیلی وقتا پزشک فقط برای همون مشکلی که بخاطرش بهش مراجعه میکنین درمان سر راهتون میزاره و خب درمانم میشین فارغ ازینکه بدونین داره به جای دیگه آسیب میزنه. 

بله عزیزم بپرسین

عزیزم پسر من یه قطره مصرف می‌کنه و فلوکستین 

ولی پرخاشگری و قشقرق بد اخلاقی خیلی داشت دکتر گفت شبی یک چهارم کلونیدین بخوره  بعد از یک هفته بکنش شبی نصف کلونیدین

حالا سوالم اینه کلونیدین بچه رو آرومم می‌کنه ؟یعنی این پرخاشگری بداخلاقی رو کمتر می‌کنه یا نه ؟

اینم گفت خواب آوره