2777
2789
وای چه عالی یعنی منم بدم بهش خدا کنه آروم بشه یه چیز بگو امید بگیرم

میدونی راز اروم شدن بچه های بیش فعال چیه؟

خواب به موقع و منظم

من رخت خاب پسرم رو ۸ پهن میکنم ۸ و نیم میره توخواب عمیق تاا ۶ و نیم صبح

اگر بدونی چقد خوش خلق و ارومتر شده

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

میدونی راز اروم شدن بچه های بیش فعال چیه؟خواب به موقع و منظممن رخت خاب پسرم رو ۸ پهن میکنم ۸ و نیم م ...

و اینم اضافه کنم همین کلونیدین و بوسپیرون ساعت خواب بچم رو منظم کرد اوایل شبی یک چهارم میدادم الان شبی نصف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله با همین روش بهبود پیدا کنه و داروهاشو قطع کنید عزیزم اینم که میگم یکی از دکترا به اشنای ما گ ...

عزیزم با چی دقیقا ماساژ بدیم؟

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

واقعا اینطور فکر نکن که دکتر بهتر میفهمه الان بعضی از دکترها سهمیه ای قبول میشن و هیچی حالیشون نیست ...

کی ب شما گفته ک شربت فلوکستین صرفا برای افسردگیه؟؟؟؟

پسرمن اختلال اضطراب شدید داره و فلوکستین میخوره و اتفاقن تاثیرخوبی داشته خداروشکر تا الان

اگر اینستا دارین پیج اصلی دکتر رویا صمدی رو دنبال کنین بهتون خیلی کمک میکنه

انشالله با همین روش بهبود پیدا کنه و داروهاشو قطع کنید عزیزم اینم که میگم یکی از دکترا به اشنای ما گ ...

ممنون گلم از لطفتون❤️❤️

بله من هم شنیدم

اگر بدونی ب چ سختی روغن گل نرگس اصل پیداکردم😂😂

ولی خیلی خوبه پیشونی و شقیقش رو موقع خواب با این روغن ماساژ میدم عالیه

بله اسم دیگش وازونیدینمن پسرم شبی نصف میخوره و واقعن خوبهاگر از الان درمان نکنین بعد ها پشیمون میشین ...

بعدها میفهمی چه ظلمی در حق بچت کردی،شوهرم یه شاگرد داشت ۲۰سالش بود از بچگی بهش قرص اعصاب دادن الان اعتیاد پیدا کرده و روزی چندتا میخورد و شوهرم میگفت دچار افسردگی بود

یعنی زود خوابیدن باعث شد آروم تر بشه ؟ظهرا هم می‌خوابه ؟

صد درصددد باعث ارامش اعصاب بچه میشه خواب منظم..

شک نداشته باش بچه رو اروم میکنه

ظهر نمیزارم بخابه ک تایم و نظم خاب شبش بهم نریزه

بعدها میفهمی چه ظلمی در حق بچت کردی،شوهرم یه شاگرد داشت ۲۰سالش بود از بچگی بهش قرص اعصاب دادن الان ا ...

خجالت بکش با این طرز حرف زدنت 

لابد تو و شوهرت از دکتر که یازده سال درسشو خنده بیشتر میفهمید 

که اینطوری تو دل آدما رو خالی می‌کنی 

از تاپیکم برو بیرون 

صد درصددد باعث ارامش اعصاب بچه میشه خواب منظم..شک نداشته باش بچه رو اروم میکنهظهر نمیزارم بخابه ک تا ...

مرسی عزیزم 

فقط موندم چطور تو خونه سرگرمش کنم 

میشه بگی دقیق چند می‌خوابه چند بیدار میشه