خب آخه هرکاری میکنیم یذره ورن بالا نمیره خسته شدم از لاغری با این قیافه انگار معتادم یا شیشیه میکشم ...
اپل بخور .کورتون هم نداره .ترکیباتشم تمام ویتامین و چیرای ضروری بدنه .
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب آخه هرکاری میکنیم یذره ورن بالا نمیره خسته شدم از لاغری با این قیافه انگار معتادم یا شیشیه میکشم ...
اپل بخور .کورتون هم نداره .ترکیباتشم تمام ویتامین و چیرای ضروری بدنه .
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
از چاقی بیزارم. همش حس سنگینی! از چیه چاقی خوشتون میاد!؟!!!
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خب عزیز من کالری شماری کن ٫ بدنسازی کار کن ٫ مکمل ورزشی مصرف کن همون قرص گینری که گفتی و با توصیفات ...
بدون کورتون چه راهی هست که آب بیوفته یکم زیر پوست؟ شما پیشنهادی دارید مکمل یا مولتی ویتامین هرچیزی که همین تاثیرات تپلی رو داشته باشه بدون عوارض کورتون