2777
2789
خشکی پوست کاهش ترشح موکوس در بدن مثل خشکی چشم و خشکی واژن و خشکی پوست بدن و خشکی دهان.. خواب الودگی ...

اها غلیظ شدن ترشحات تنفسی و گلو و غلیظ شدن ادرار و سوزش ادرار... فکر کنم درد پهلو و شکم درد و بی خوابی شبنگاهی هم داشتم. 

خشکی پوست کاهش ترشح موکوس در بدن مثل خشکی چشم و خشکی واژن و خشکی پوست بدن و خشکی دهان.. خواب الودگی ...

اها همرو دارم. 

ولی مجبورم تا یک ماه دیگم استفاده کنم به وزن برسم 

بعد ولش کنم

ممنونم عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت مصرف کردی ؟بعد از چند روز متوجه تغییرت شدی ؟من ۱ هفتس می‌خورم ولی انگار تغییر نکردم چه ساعتی ...

ببین عزیزم من تجربه استفاده از قرص و پودر گین آپ ترکیه رو دارم و مطمئن هم هستم اصل بودن 

دیگه نخور بندازش سطل آشغال 

هرکسی هم به بقیه پیشنهادش کرده یا صرفا یچیزی شنیده هی به این اون میگه یا عوارضشو ندیده هنوز 

من واسه صورت گرفته بودم بدنمم چاق کرد 

زود چاق میشی انقد اشتهات زیاد میشه میخوای دیوارم گاز بزنی ولی حتی اگر زیاد هم نخوری چاق میشی و این چاق شدنه در اصل پف کردنه!

همشم بعد یمدت میخوابه و به حالت اولت برمیگردی 

من کیست تخمدان گرفتم 

بدنم پر ترک شد منی که ترک پوستی نداشتم 

وقتی میخوردم انگار تو معدم آتیش روشن میکردن کلیه هام درد میگرفتن همش گیج بودم خوابم میومد 

پا درد گرفتم هیچ تحرکی نداشتم زانو‌هام انقد درد میکرد 

اگر میخوای چاق شی اول برو دکتر بعد باشگاه همین 

بدون اینکه بهت آسیبی برسه و وزنت برگرده چاق میشی اندامت قشنگ میشه نه اینکه از قرص کورتون دار استفاده کنی پف پفی بشی

اها همرو دارم. ولی مجبورم تا یک ماه دیگم استفاده کنم به وزن برسم بعد ولش کنمممنونم عزیزم

اها غلیظ شدن ترشحات تنفسی و گلو و غلیظ شدن ادرار و سوزش ادرار... فکر کنم درد پهلو و شکم درد و بی خوابی شبنگاهی هم داشتم. 

عشقم منم قرص گین اپ اصلی گرفتم خوردم محشرررر بودااااا تو دو هفته من قشنگ احساس سنگینی میکردم ،صورتم ...

توروخدا وقتی اطلاع ندارین یکی دیگه رو هم بدبخت نکنید 

چاقی به چه قیمت 

باشگاه برین خب! میدونی این قرص خودش معده رو داغون میکنه؟

اگر لاغریتون بخاطر بی اشتهاییه 

از شربت باریج بزرگسالان ،پودر گین آپ بزرگسالان کارن(گینر)و یه مولتی ویتامین مثل اپتی وومن استفاده کنید اگر میتونید درکنارش باشگاهم برید که بهتر میشه 

غذاهای پرکالری و سالم بخورید