2777
2789
عنوان

کرم موبر چیه

51 بازدید | 11 پست

دیروز رفتم داروخونه ضد آفتاب بخرم صورتمو تا حالا اصلاح نکردم مامان و بابام فعلا اجازه نمیدن 

خانمه گفت برای صورتت کرم مو بر بدم بهت منم گفتم ن 

الان برام سوال شد این کرمه چیه ؟کامل مو های صورتو بر میداره یا زدنش روی پوست باعث میشه مو ها کمتر بشه 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
ناراحت نشیولی اینقدر صورتت مو داره که خانمه ازت پرسیده کرم بهت بدم یا نه؟؟؟کرم موبر موهارو مثل تیغ ا ...

موهای صورتم زیاده اره نه به حدی که ریش اینا باشه ها😂ولی زیاده

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل کرِمِ غلیظه میزنی چند لحظه صبر می کنی بعد با کاردکش کرم ها رو بر میداری همراهش موها هم برداشته میشه

البته بیشتر برای نواحی که موی ضخیم دارن جوابه

سبیل و بین ابروت رو حتما بردار

خیلی ضایع ست

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

موهای صورتم زیاده اره نه به حدی که ریش اینا باشه ها😂ولی زیاده

چند سالته مگه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

۲۰

😐😐😐😐

من فکر کردم ۱۴ ۱۵ سالته

بردار بابا

یعنی چی اجازه نمیدن تو این سن

خیلی زشته

اصلاح صورت آراستگی و تمیزی به حساب میاد

😐😐😐😐من فکر کردم ۱۴ ۱۵ سالتهبردار بابایعنی چی اجازه نمیدن تو این سنخیلی زشتهاصلاح صورت آراستگی و ...

نمی زارن دیگه هر کاری کنم بازم نمی زارن میگن تو دختری نمیشه باید اول ازدواج کنی 

این یه رسمه بین کل فامیل

نمی زارن دیگه هر کاری کنم بازم نمی زارن میگن تو دختری نمیشه باید اول ازدواج کنی این یه رسمه بین کل ف ...

عزیزم کدوم آدم عاقلی خوشش میاد با کسی ازدواج کنه که صورتش پر از مو هست؟؟ یکم با خودت فکر کن ببین منطقی پشت این رسم هست یا نه.

دختر بودن به موی زائد صورت ربطی نداره.

تو الان یه انسان بالغی سن قانونی هم رد کردی نمی تونن راجع به این مسائل برات تعیین تکلیف کنن.

خودت یه روز با همون کرم موبر بردار بدون اینکه بگی.

هیچکاری نمی تونن بکنن.

قشنگ نیست آدم با ظاهر نامرتب تو دانشگاه و خیابون و در کل جامعه ظاهر بشه.

برای خودت میگم.

عزیزم کدوم آدم عاقلی خوشش میاد با کسی ازدواج کنه که صورتش پر از مو هست؟؟ یکم با خودت فکر کن ببین منط ...

ازدواجا اینجا سنتیه پسر و دختر حق نظر ندارن خانواده بر اساس سرشناس بودن خانواده دیگه دختر برمیدارن میدونم حس می کنی این رسما خیلی قدیمیه ولی  هنوز هست با اینکه ما تهران هستیم ولی فامیل و خانوادهمون توی روستاهای لب مرزی ان اونجا اینطور زندگی کردن رسمه افکار خیلی قدیمی دارن و ذهناشون بسته اس اگه صورتمو اصلاح کنم در حالی که ازدواج نکردم حکم مردن خودمو امضا کردم شاید باورش برات سخت باشه ولی حقیقت محضه همش مردسالاریه 🥲