2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش چنده از کجا خریدی؟؟

قیمت الانش ۲۵۰ .

از عطاری ‌.کلا یه ماه مصرف کردم .عالی بود .من تن تن مریض میشدم از بعد اون انرژیم اوکی شد خیلی دیر مریض میشم‌.چاقیشم که بکنار .قدم ۱۷۰ یه بدن توپری ازم ساخت ک نگم .

بیشتر قرصای چاقی کورتون دارن الکی پف میدن و کلی ضرر ولی این اینجور نبود چون اصلا کورتون نداشت و تمام ویتامین بود اندامم عالش شد بدون چربی

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

آره خوب بود اما بعد مدتی برگشت داره فقط صورت دیرتر لاغر میشه

ای بابا خب تو یهویی قرصو قطع کردی یا به مرور اروم اروم قطع کردی؟

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

دقیقا به شرط وجود کورتونولی مکملی که توی دو هفته باعث شده یه نفر انقدررر تغییر کنه قطعا کورتون داره

بله👌✨️

اینی که من میخوردم مکملی بود که تمامش ویتامین و ..بود .اشتهام زیاد شد غذا بیشتر میخوردم و همین باعث چاق شدنم شد نه اینکه پف کاذب بده فردام هزار جور درد مرض بگیرم 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

ای بابا خب تو یهویی قرصو قطع کردی یا به مرور اروم اروم قطع کردی؟

آروم آروم 

الان چندتا دارم بعضی موقع میخورم

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

از کجا خریدی اپل

عطاری .

کلی وقته قط کردم نه عوارصی داشته نه مریض شدم وزنمم برنگشت .چون میلمو زیاد کرده بود پف کاذب نداد 

الهی بگردمت میدونم رو دلسوزی گفتی اگه من چیزی گفتم که ناراحت بشی معذرت میخوام .من واقعا میدونم شاید ...

خب عزیز من کالری شماری کن ٫ بدنسازی کار کن ٫ مکمل ورزشی مصرف کن 

همون قرص گینری که گفتی و با توصیفاتی که کردی مطمئن شدم کورتون داره ٫ چون یکی از کارایی که کورتون میکنه جمع شدن آب زیر پوسته و صورت رو تپل میکنه

که با قطع مصرفم به مرور برمیگرده به حالت اولش

ای کاش ضرر نداشتمن از سر دلسوزی گفتم

خب آخه هرکاری میکنیم یذره ورن بالا نمیره خسته شدم از لاغری با این قیافه انگار معتادم یا شیشیه میکشم والا انقد لاغرم 

چیکار میشه کرد از راه سالم وزن گرفت تپلی شد