2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بربری و سنگک چی ؟ مثلا با خامه یا پنیربعد وقتایی که ضعف میکنی چیزی نمیخوری؟ من با وحود اینکه ناهار م ...

بربری و سنگک از لحاظ رژیمی سالم ترین نون واسه بدن هستن

خامه برای بدن چربی سازه و جزو کالری های کاذب ولی پنیر رو با گردو استفاده کن که سردیشو بگیره چون میدونی که سردی ورم معده میاره که به مرو  باعث پف شکم میشه 

من اصلا حس ضعف ندارم در طول روز 

دلیل اون حس ضعف بعد ناهار رو هم تو پست بعدی بهت گفتم برای همون شروع روزت با چیزای شیرینه

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

من با کالری شماری 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
از کجا اصل گرفتیجعبش چطوری بود؟هیچ عوارضی نداشتمیشه بگی چطوری خوردی روزی چند وعده اینا چند کیلو چاق ...

عشقم جعبش مثل قوطی کنسروی کوچیک بود مثل قوطیه تن ماهی بود قرصشم رنگش ابی بود . از عطاری محلمون گرفتم .

عوارضی تا الان ندیدم .

روزی دوتا میخوردم یکی قبل از ناهار یکی قبل از شام نیم ساعت قبل از ناهار و شام .

خودمو وزن کردم قبل از خوردن 45 بودم .

بعد از خوردنش شدم 50 بعد از اینکه مریضی گرفتم و دیگه قرصو ادامه ندادم شدم 48 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

عشقم جعبش مثل قوطی کنسروی کوچیک بود مثل قوطیه تن ماهی بود قرصشم رنگش ابی بود . از عطاری محلمون گرفتم ...

مرسی گلم

چقد کم وزن اضافه کرده فک کردم پونزده بیس کیلو چاق شدی🥲

عزیزم التماست‌میکنم شماره عطاری محلتونو بزار مشخصات گین‌اپو بگو من دیگ از لاغری دارم‌محوش‌میشم🫠😭ب ...

قیمتش 480 تومن بود 

چشم من شمارشو از اقواممون میگیرم برات حتما میفرستم زنگ بزن ببین برات میفرستن .

الهی بگردمت انقدر خودم از لاغری رنج کشیدم که دلم میخواد بهت کمک کنم 

کجاست خونتون؟

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

با گین آپ صورتت تپلی شد؟🥲🥺 منمممم میخوامممم از کجا میگیری وقتی میخوری باشگاهم میری؟

تپلی؟بابا صورت من بیضی شکل بود یهو شد دایره اونم پر از گونه و خوشگل سفیده سفید مامانم میگفت انگار شدی مثل اماما صورتت انگار روشنایی داره .

باشگاه نرفتم ولی به نظرم باشگاه بری بهتره 

پس بخاطر اینه که همیشه گشنمهشکلات و چیپس و اینا چی؟ اونارم نخورم؟قهوه چطور؟

قهوه خوبه فقط اگر مشکل تیروئید داری یا داروهای انعقاد خون استفاده میکنی نباید استفاده بشه

چیپس رو ماهی یک یا دوبار استفاده کن در حد رفع هوس چون یک پاکت چیپس کالریش معادل یک بشقاب پر زرشک پلو با مرغه یا نصف بشقاب جوجه کبابه ولی در اصل میشه همون کالری کاذب کالری زیادی وارد بدن میشه ولی هیچ حس سیری ای نمیده و املاحی هم نمیرسونه که از جذب چربی جلوگیری شه

شکلات هم گهگاهی باشه نه مشکلی نداره 

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

من نظرم خلاف اینه دختر باید ظریف و باربی باشه وگرنه مدلا رو از این گروه انتخاب نمیکردن

وقتی ظریفی از یه خدی بگذره میشی شبیه اون انیمیشن عروس مرده 

لاغری زیاد هم آدمو از ریخت میندازه من دوس دارم چاق باشم ولی لاغر نه 

حداقل چاقا گوگولی ان

مرسی گلمچقد کم وزن اضافه کرده فک کردم پونزده بیس کیلو چاق شدی🥲

خب یه دوره کاملش 60 روزه هست من فقط تو دوهفه 5 کیلو اضاف کردم و دوهفته مصرف کردم ادامش ندادم دیگه 

قیمتش 480 تومن بود چشم من شمارشو از اقواممون میگیرم برات حتما میفرستم زنگ بزن ببین برات میفرستن .اله ...

عزیزم فداتشم خیلی ممنون توروخدا شمارشو برام بفرست حتما

خونمون کرمانشاهه 😞

یک عدد دختر زبروزرنگم