2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 6818 بازدید | 212 پست

مجبوری مگه

از پول دل بکن و بشو خانه دار

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من یه مدت خونه دار بودم و مسئولیت زندگی با من بود خیلی سخت گذشت طوری که بیشتر خسته میشدم چون حجم کار ...

خب والا الان کارتی خونه هم با خودم هست کسی نمیاد اینا رو‌برای من انجام بده که

مدتهاست میخوام یه کمکی بگیرم هنوز نگرفتم ولی 

پاقعا خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلت چیه؟

ازینکه همیشه و تمام وقت بی جیره و‌مواجب برای شوهر و خونش کار کنی و قدر ندونه ولی بجاش یک چهارم این کارو با عزت چ احترام بیرون انجام میدی بیس تومن حقوق میگیری شانت هم حفظ میشه همون شغل بیرون بهتره

خانه دارم در حال حاضرهیچوقت دیرتر از پنج و نیم شش بیدار نمیشمبه جز ناهار پختن،هزارتا کار دیگه انجام ...

دقیقا

اصن خونه داری خودش ی شغل سنگین و بدون حقوقه

نمیشه همش به چشم خوابیدن بهش نگاه کرد

مراقب حرفامون باشیم ... حتی تو مجازی بیشتر !! مبادا قلبی رو بشکنیم 

من سی وپنج سال سن دارم بیکارم دلم ی شغل میخواد میخواستم ازمون استخدامی شرکت کنم منابعش اینقدر سخت وز ...

خواهرشوعرم متولد ۶۷ امسال ازمون معلمی قبول شد

بخون خب

شاغل بودن عالیه

من که حاضر نیستم خونه دار بشم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

آره عزیزم حرفت درسته 

منم خانه دارم و راضی هستم 

مادر من شاغل بود و من از کودکی درست و حسابی طعم مادر داشتن و نچشیدم 

یادمه مامانم به جز جمعه یه روز دیگه بیکاری داشت و من اون روز از شادی پر در میاوردم که مادرم خونه اس

میرفتم مدرسه همون یه روزو به عشق مامانم که خونه اس با ذوق میومدم برمیگشتم خونه

کجاش خوبه همش که خواب نیست دائم باید دستت جلو شوهر دراز باشه

خب موقع انتخاب همسر باید چشماش و باز کنه ادم هم شاغل باشه آدم هم شوهرش خرج نکنه هم کارای خونه و بچه باهاش باشه خب شوهر میخواد چیکار

زن شاغلم باشه مرد وظیفه ش زندگیش و تامین کنه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...