2777
2789

گیر داده بود ک بینیتو عمل کن

حالا من بینیم خوش فرمه  و نیاز به عمل نداره

یکم گوشتیه ک به صورتم اومده چون صورت تو پری دارم

و بینیم کاملا کوتاهه و نیم رخ صاف و  سربالایی داره   هر کی هم ببینه میگه نیاز به عمل نداره فقط الان از بارداری خیلی ورم کرده

دکتر رفتمم یه بار از سر کنجکاوی ک دکتر گف نیاز به عمل نداره  و چون بینیم کوتاهه  پیش هر دکتری عملش نکن خرابش میکنن

کلا قصد عمل کردن ندارم 

حالا خودش بینیش عملیه بینیش بزرگ یود عمل کرد شباهت چهره اش یه من خیلی نزدیک شد

برگشت گف شوهرتو راضی کن و عمل کن و.. گفتم نمیخوام عمل کنم شوهرمم منو نچرال دوست داره

برگشت گف یعنی چی بینیت گنده مونده تو صورتت 

گفتم حالا من اینجورم تویی ک با دو بار عمل کردن بینیت تازه شده مث من چرا از بینیم اشکال میگیری؟

فک کن تو این همه عملش کردی اخر تازه بهت میگن شدی شبیه من 

فک کن چ بینی داشتی ک با عمل تازه شبیه بینی من شده ک میگی برو عملش کن

همه خندیدن خودشم یهو دید منتطقیه ساکت شد خندید😂😂

دمت گرم 

آخیشششش دلم خنک شد 

جواب این بیشعورها رو باید اینجور داد هر بزرگی محترم نیست و هر آدم محترمی بزرگ نیست به سن نیست به شعور پ شخصیته

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👍👍👍

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.