2777
2789
عنوان

آیا من از زندگی عقبم

281 بازدید | 22 پست

ترم یکم و همین چند روزی که رفتم دانشگاه کل اعتماد به نفسم ریخته . ناخنام کاشت نیست اهل آرایش زیاد نیستم با اینکه دوست خیلی صافی ندارم ولی نه آرایشم ضد آقتاب رنگی و بالم لبه . هر روز یه رنگ لباس نمی‌پوشم کلا ۴ تا دست لباس مناسب دانشگاه دارم که همونا رو می‌پوشم و خب موهامم زیاد معلوم نیست و خب از وقتی اومدم دانشگاه اعتماد به نفسم ریخته همه با آرایشای غلیظی که من تو عروسیم نمیکنم میان هر روز یه لباس جدید همه ناخنا کاشت و خب خیلی حس بدی میگیرم .

والا منم فقط یه ریمل میزنم و رژ و رژگونه و ضدآفتاب بی رنگ

کلا هم ۲ تا مانتو دارم مناسب دانشگاه و ۳ دست لباس پاییزه و زمستونی روهم ۵ دست

هرچی ساده تر به خدا قشنگتر

تازه من دانشگاه آزادم فشن شویی هست واسه خودش ولی به هیچ‌جامم نیست

بالاخره باید من با اون بعضی پیک می ها یه فرقایی بکنم 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره تعریفت از زندگی چیه؟ اگه تعریفت اینه که در مکان درس درس بخونی و در مکان شغل کار کنی و در مکان تفریح هم خوش بگذرونی هیچوقت فکر نخواهی کرد عقبی

اما اگه فکر کنی هرکس تمام دار و ندارش بشه ظاهرش و هنری جز خوشگل کردن خودش نداشته باشه یعنی از زندگی جلوئه که خب هیچی

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

عزیزم دانشگاهه فشن شو که نیست .هر چقدر ساده تر بهتر 

اونجا حاشیه رو ول کن سعی کن روی دانش ارتباطا معاشرت و خودت کار کنی .

تمیز و مرتب برو خوشبو .بقیش واقعا حاشیه و بیخوده .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

منو چی میگی میخوام با چادر برم اونم دانشگاه ازاد بدون ارایشته اعتماد به نفس😂

سست اراده نیستی

نمی‌دونم چرا این روزها سست اراده نبودن صفت کمیابی شده

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

من دانشگاه خوارزمی ام همه مدل آدمی هست اینجا ولی خب اکثرن حد نرمالن فشن شو اجرا نمیکنن

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

خواهش میکنم شما یکی دیگه همرنگ اون جماعت هزار رنگ نشودانشگاه محل تحصیل هستاونا که درکی از محیط ندارن ...

و حال ادمو از درس و دانشگاه به هم میزنن

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

یادم میاد به خودم که. دخترا تو خوابگاه از ساعت شیش پای اینه ها بودن من یه ربع به هشت پا میشدم بدو بدو میرفتم سرکلاس🫣هم اتاقی هام میگفتن ما هیچوقت نمیدونیم تو کی کلاس داری😂 ول کن بابا همیشه همین بوده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚