2777
2789
اینو دقیق نمیدونم.ولی من خودم میخواستم اولین بچه ام پسر باشه.دقیقا شب تخمک گذاری اقدام کردم.اینقدر ح ...

من دختر خیلی دوست دارم ولی میخوام بچم‌پسر بشه چون همسرم پسر دوسته 

خدایا رهایم نکن😔

حق داری زمونه انقدر بده ک ادم از همه چی میترسه اما از خدا بخواه بهت عمر باعزت و با تن سلامت بده و ای ...

واقعا اصلن به سن فکر نمی کنید پس چرا من این قدر ذهنم درگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله و اصلن دلم نمی خواد .پشیمون به تمام معنا .تمام غصه های عالم اومده سراغم

بابا ولمون کن توروخداااا.خدا بهت یه بار دیگه معجزه نشون داده.این فکراهم واسه تغییرات هورمونیه وحس وابستگی مادرا به بچه هاشون.اون کوچولو توشکمت انرژیتو میگیره.یه موزیک ملایم بزار یه چیز خوشمزه بخور وازخدای بزرگ‌ تشکرکن که یه باردیگه به مقام مادر رسوندتت.به این فکر کن برای بچه ات همدم اوردی.من صبح پامیشم به مامانم زنگ نمیزنم اول خواهرم بعدم داداشم.بچه اولت هم بعدها ازت تشکر میکنه🥰

مرسی عشقم.خدا از دهنت بشنوه😘پسرم عاشق آبجیه.همش تو خیابوندختربچه هارو میبینه بغل میکنه میگه مامام آ ...

شما اصلن به سن فکر نمی کنید ما نسبت به مامان هامون یه دهه عقب تریم و دیر تر بچه آوردیم 

بابا ولمون کن توروخداااا.خدا بهت یه بار دیگه معجزه نشون داده.این فکراهم واسه تغییرات هورمونیه وحس وا ...

چه حس مثبتی من واقعا اگه سنم بالا نبود بازم  بچه می آوردم ولی خوب 

من دختر خیلی دوست دارم ولی میخوام بچم‌پسر بشه چون همسرم پسر دوسته

پس به همسرت خرما بده.گوشت گوسفندی آبگوشت بده ترشی سردی اینا خوب نییت.شب قبل از اقدام حتما کیت تخمک گذاری بزن پررنگ شد اقدام کن تا پنج روز یه شب درمیون.واینکه شوهرت حتما دوش وحمام رفتناش بااب ولرم رو‌به خنک باشه.اینایی که گفتم خودم انجام دادم.من مادرم ماماست وتجربه ۲۰سال زایمان

بابا ولمون کن توروخداااا.خدا بهت یه بار دیگه معجزه نشون داده.این فکراهم واسه تغییرات هورمونیه وحس وا ...

فقط دلم می خواهد اضطراب و افسردگی ام خوب بشه ۳۶ سال سن اختلاف زیادی با بچه .الان خودسو نشون نمی ده ۴۰ سال دیگه .۴۰ سالم ۴ دهه است تا ۲۰ سال که اصلن نمی فهمه بعدش هم دیگه تو سراشیبی مرگ هستیم 

بازم دوست داری بیاری

دوسدارم ب لحاظ مالی کاملا تامین باشه همه چی و خونمون اکی باشه و جام بزرگ اره

ولی گاهی هم دو دل میشم 

تحت تاثیر هورمون ها هم هستیا الان 

ولی هر روحی ی رسالتی داره رسالت ک تموم بسع میره خودتو داغون نکن با این افکا ر

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

پس به همسرت خرما بده.گوشت گوسفندی آبگوشت بده ترشی سردی اینا خوب نییت.شب قبل از اقدام حتما کیت تخمک گ ...

مرسی عزیزم

خواهر انقد از این رژیما  گرفتیم دیگه خسته شدم .بخدا حسرت آش دوغ به دلم مونده بود انقد که سردی نمیخوردیم

نگو  الکی رژیم میگرفتیم  این همه مدت الکی دلمون خوش بوده که من باردار میشم😂

خدایا رهایم نکن😔

چه حس مثبتی من واقعا اگه سنم بالا نبود بازم بچه می آوردم ولی خوب

سن بالا چیه.ما یه دوستی داریم هم سن مادرمه یعنی. نگاه کن مامان من داماد داره نوه داره،خانومه بعداز چندسال متولد۵۰هستش.پارسال رحم اجاره ای گرفت تخمک واسپرم اهدایی الا دخترس دوسالشه.اینقدر خوشحاله که نگو.فقط چون بچه داره.نگاه هیچیشم از خودش نیستا ولی دوستش طعم پدرومادرشدن بچشن.حالا که ۳۵ اینا سمی نیست.من مشکل سن واینا ندارم من فقط از چاقیه بعداز زایمان بدم میاد.سخته وزن کم کردن اونم‌با بچه کوچیک

واقعا خریت یه دونه بچه خوب تربیت کن .همش فکر می کردم بچه ام آینده خیلی تنها می شه

همسر من تک فرزنده فقط به فکر خودشو زندگیشه اما من چی همش به فکر برادرو خواهرامم

تک فرزندی بهتره  همسرم که خیلی راضیه از تک‌بودنش

خدایا رهایم نکن😔

مرسی عزیزمخواهر انقد از این رژیما گرفتیم دیگه خسته شدم .بخدا حسرت آش دوغ به دلم مونده بود انقد که س ...

درکت میکنم عزیزم.منم تمام ایناییکه میگی تجربه کردم حتی تاپاکستان رفتم اونجا پزشک دارو داد.ولی تا جراحی نکنه درست نمیشه.جراحی کنه زودی باردار میشی.خودتم تا میتونی ورزش کن ووزنتو کم کن.تخمدان فعال میشه وزودی حامله میشی