2777
2789
عنوان

همونی ام که چند هفته پیش کتک خوردم

950 بازدید | 71 پست

گفتم نمیخواستم شوهرم به بقیه بگه میریم سفر و باباش فهمید زنگ زد دعواش کرد و اونم عصبی شد بگو مگو کردیم گفتم خود بابات همیشه به حرف زنشه اونوقت تو کوچیک ترین حرف منو گوش میدی میگه مرد نیستی پس خودشم مرد نیست زن ذلیله و گفت تو میخوای منو تغییر بدی من دوست ندارم هیچیمو پنهان کنم و تو سفر کتک خوردم

الان تو گوشیش دیدم رفته خونه خواهرش برای کاری که با شوهر خواهرش داشت

گفتم چرا نگفتی گفت کاری بود ربطی به تو نداشت گفتم بقیه هرچی میشه به زنشون میگن اونوقت تو همه چیو میگی ربطی به تو نداشت خب اطلاع میدادی اگه مهم نبود

بازم اومد سمتم لباسمو گرفت گفت اعصابمو بهم نریز منم هلش دادم تا میتونست گرفت منو زد

اون دفعه که خیلیا گفتن حقته کتک خوردی تا تو باشی جوابشو ندی و چرا به باباش توهین کردی و چی میشد بقیه بفهمن کجا میرین و ...

الان دیگه چی مگه چی گفتم من 

لطفا کسایی که شوهرشون بدون مشورت باهاشون آب نمیخوره نیان بگن چرا انتظار داری شوهرت به حرفت گوش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم چرا بقیشه نباید بفهمن شما میرید مسافرت؟

جای بدی نمیری  یا کار بدی که نمیکنید پس چرا اصرارتون بر اینه

ممکنه به خاطر همین باشه و الان دیگه عادت کرده باشه به کتک کاری ، به هر حال هر دو مشکل دارین

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

عزیزم چرا فکر میکنی توی زندگی مشترک باید یکی مطیع باشه یکی دستور بده؟ژانر ارباب برده ای زیاد میخونی/میبینی؟ 

ببین حق داری ناراحت باشی هرکاریم میکردی حق نداشت کتکت بزنه ولی توعم باید اون تفکر اشتباهتو درست کنی شما دوست همین همسر همین نه رقیب همدیگه خانواده ی اونم خانواده ی خودته نه دشمن خونیت 

خب عزیزم چرا بقیشه نباید بفهمن شما میرید مسافرت؟جای بدی نمیری یا کار بدی که نمیکنید پس چرا اصرارتون ...

چه دلیلی داره هرکار میکنیم هرجا میریم هرچی میخریم همه خبردار بشن

ما قرار بود ۲روز بریم سفر برگردیم دیگه جار زدن نداشت

عزیزم من تاپیک قبلی شما رو خوندم

رفتلر همسرت واقعا بد بوده و دست بزنش هم خیلی خیلی بد من احساس میکنم حالا دقیق بخاطر چه موضوعی ولی شوهر شما با شما لج کرده الان هر چی میگی داره بدتر میکنه ید مدت فقط یه مدت گاردت رو بیار پایین و هر چی گفت یا هر جایی رفت سکوت کن ... مردا وقتی خانواده هاشون میفهمن بیشتر شیرشون میکنن بر علیه زن