2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 93178 بازدید | 784 پست
زن نه گشنه میشه نه خستهنه پول میخاد نه محبتفقط کمر بسته در خدمت شوهرهطلب هیچی ام نکنه ‌ اگر بکنه قاب ...

اگرم قابلمه پرت شد تو کلش تقصیر خودشه

با این تاپیک فهمیدم چقدر زن ضعیف و کند ذهن داریم

اونایی که میگفتن تقصیر خودته یکی گفته بود بوسش کن در خلوت درخواست کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار لیوان ابو پرت کرد شکست سر سفره منم دیس بزرگ برنج برداشتم پرت دادم تو دیوار دیسه هزار تیکه شد ...

😂😂😂

خوشم امد شیر شدی😂😂

وقتی شیر تر میشدی ک جمع نمکردی خودش بیاد جمع کنه😂😂😂😂😂

اگه داد و هوار هم کنه من نوک دست بزنم بهش بیشتر حمله ور میشه بهم

زد قشنگ بزن 

شوهر من یکی دو بار منو‌زد منم همونجا یکی زدم تو گوشش گفتم دفعه اخرته میزنی 

چند وقت بعدش دعوامون شد  زد بدم زد رفت گرفت خوابید منم با بُرس یه جوری زدم بُرس شکست

اسی جون من نمیگم کارشوهرت درست بوده ها ولی یه چیزی بهت میگم یادت باشه یه زن میتونه شوهرشو عین موم تو ...

مرد چندبار این حرف ها را به همسرش گفته؟

طرف یه درخواست پول کرده که حقشه

چرا ما زن ها این اندازه ضعیف و بدبختیم

وااای خدایاااا

ولا ! انگار خانم باید کلفتی کنه؛ همون کلفت هم بخدا تا بهش پول ندن کاری نمی کنه الان کارگر میگیری ساع ...

جایگاه یک زن دارن به فراموشی میرسونن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

اسی جون من نمیگم کارشوهرت درست بوده ها ولی یه چیزی بهت میگم یادت باشه یه زن میتونه شوهرشو عین موم تو ...

منم موافقم باهات واقعا همین تشکروقدردانی و زبون خیلی رو مردا اثر داره

بعدم خود مرد بعد یه مدت یاد میگیره و درمقابل ازت تشکرمیکنه و کم کم قدرتو میدونه

اگرم قابلمه پرت شد تو کلش تقصیر خودشهبا این تاپیک فهمیدم چقدر زن ضعیف و کند ذهن داریماونایی که میگفت ...

دقیقا میگن تازه برو قربون صدقه اش حالا همچی شوهری ک میگن برو ب قربون صدقه اش کتک ها داشته و داره و ناسزا وفحش هاش و خیانت ک اسی گفت اینجور روال بود همچی شوهری!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

مرد چندبار این حرف ها را به همسرش گفته؟طرف یه درخواست پول کرده که حقشهچرا ما زن ها این اندازه ضعیف و ...

منظور این خانم همین الان نیست

ولی خب از اول که ازدواج میکنیم باید پایه رو خوب بچینیم

چون ۱سال۲سال نیست کم کم ۳۰ سال قراره باهم باشیم

خوبه که همونجوری باعشق و احترام شروع کردیم بمونیم

با یه ترفند و سیاستی ازش بگیر. فرض کن بیماری خساست داره دیگه خوب نمیشه خودتو ناراحت نکن کارتو درست پیش ببر نتیجه بگیر کیف کن

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

منظور این خانم همین الان نیستولی خب از اول که ازدواج میکنیم باید پایه رو خوب بچینیمچون ۱سال۲سال نیست ...

یک طرفه نمیشه

الان اشتباه بوده رفتار همسرشون

ربطی هم به ماچ پشت دست نداره

از بچگی تو کلمون کردن زن مقصر هس 

اینا ضعیف و نادوننآخه چه قربون صدقه ای طرف رسما داره همه جور بی احترامی میکنه

اینایی ک میگین متاسفانه تعداشون هم داره زیاد میشه روال اشتباه دارن ذهنیت میکنن و این شد جامعه الان ما ک داره جایگاه زن کمرنگ میشه!!اونطرف مردا سمی هر روز چندین برابر دارن میشن ،این رواج های تربیتی اشتباه داره سوق میخوره ک جایگاه زن دارن کمرنگ میکنن 

اینایی ک میگین متاسفانه تعداشون هم داره زیاد میشه روال اشتباه دارن ذهنیت میکنن و این شد جامعه الان م ...

بله متاسفانه

یکی از دلایلشم بی سوادهای روان شناس نمای اینستا هستن

جاریم مشاور خانواده هست،دکتری روان شناسی بالینی گفت ۹۰ درصد حرفاشون خلاف علم هست‌