2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 91060 بازدید | 778 پست

وای از مرد بد من هم دارم جدا میشم جیگرم برا بچه هام کبابه کباب 

پیشم هستن فردا پدرشون میاد که ببرتشون آتیش گرفتم خدایا راهی بزار جلوپااااام خسته شدددددم 

عاجزانه برام دعا کنید😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانهیکی از دلایلشم بی سوادهای روان شناس نمای اینستا هستنجاریم مشاور خانواده هست،دکتری روان ش ...

از پشت گوشی و جدیدا ها هم یکسری اکتفا هوش مصنوعی و کتاب نخوندن و تحقیق و جستجو و مشاورها خانواده حضوری نرفتن حداقل ماهی یک جلسه مشاور حضوری بعد نتیجه هاش نمیشه این وضیعت جامعه ما ک دیگ محیط سالم نمونده چه مجازی چه حقیقی ،از سن متوسط میگم ۱۶ سالگی شروع کردن ارتباط با جنس مخالف !! باید تا سن ۲۶ سالگی فقط هدف و الگو برداری های مثبت درس و دانشگاه و ورزش و شغل درامد سرکرمی های بدون جنس مخالف باید باشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

آخه کی گفته به شما ها اینقدر گذشت کنین اونم فقط برای یک سقف مشترک ک اسمش نگه دارین بنام سقف مشترک!! ...

بله واقعا دراین سایت چیزایی میبینم که عمیقا متاسف میشم درواقعیت هم که الی ماشالله زیادن که همه جوره مردا ناحقی میکنن متاسفانه

دیگه فهمت نمیرسه درست حرف بزنی مقصر خودتی بنویس یه عمر زحمت خونه و زندکی و بچه شو میکشم چرا مینویسی ...

شما واقعا سواد داری

شما اصلا میفهمی چی میگم

والا به بچه دو ساله گفته بودم میفهمید

چند نفر حرفی ک بهت زدم لایک کردن تاکید کردن بعد شما ....

برو خوش باش

شما واقعا سواد داریشما اصلا میفهمی چی میگموالا به بچه دو ساله گفته بودم میفهمیدچند نفر حرفی ک بهت زد ...

مقاومتت در برابر فهمیدن قابل تخسینه اخرش بخاطر همین مقاومتت در نفهمیدن قابلمه میاد سمتت 

این تاپیک هم در جواب اونایی که میگن زن برای چی بره کار کنه بشبنه خونه ملکه باشهاینم از ملکه بودن!!!! ...

عزیزم مرد گاو در هر حال گاوه و عذاب میده مرد خوبم در هر حال وظایف خودشو میدونه.

الان من شاغلم کل حقوقم پس انداز میشه کل هزینه ها هم با شوهرمه.از اونطرف خالم شاغله کارمنده شوهرش کارتشو گرفته برای خرید یه بستنی باید جلوش دست دراز کنه.حتی یبار خونشون بودم از دندون درد داشت میمرد شوهرش حتی پول خودش و نداد بره دکتر به یه ورشم نبود‌.و چندین مورد دیگه اینجوری میشناسم

شما با این حرف فقط دارین صورت مسئله رو پاک میکنید مشکل سرجاشه فقط یه آدم به درد نخور بیشتر یاد میگیره بی مسئولیتی چقدر خوبه و بهش ادامه میده.

تو زندگی مشترک هرکسی وظایفی داره.از اول باید تقسیم وظایف بشه.نه اینکه همه ی مسئولیتا روی یه نفر باشه.الان این خانم بره سرکار کل کارای خونه و بچه داری هم باخودشه.اونوقت شوهرش فقط یه سرکارو میره و میاد.

همه فقط یاد گرفتن تبلیغ مستقل بودن خانم و بکنن ولی مردا همون مردای قدیمن تربیت مردا همون تربیت قدیمه با همون تفکرات عقب افتاده. اکثرا عارشون میشه کار خونه بکنن عارشون میشه بچه داری بکنن فقط مسئولیت خانما چند برابر شده.

اینجا اروپا نیست که.

راه حل در برابر همچین مردایی هر چی باشه سرکار رفتن نیست بره سرکار پس فردا این مرد کم کم خودشو از زیر بار همه چیز میاره بیرون.دیدم که میگم.

وقتی باید بره سرکار که بخواد پول جمع کنه این بنجل و بندازه دور.نه تو خونه ی این مرد بمونه و خودش و فرسوده کنه از کار بیرون و خونه ی زیاد.

مرد خوب و فهمیده دارین،تقسیم وظایف دارین بله ولی با همچین شوهرایی نه. که اینجوری زودتر به پیشواز فرسودگی میرین

مردای این مدلی رو شده از طریق دعوا،شکایت،دادگاه هرچی باید درست کرد نشد درنهایت طلاق و استقلال.ولی با سرکار رفتن مشکل سرجاشه تازه بعدش گشاد ترم میخوابن این مدل مردا

کاربر خانم هستم.