ممتاسفانه زیاد سر درنمیارم تاپیک بزن خیلی از خانما از روی عکس جنسیت رو تشخیص میدن فک کنم از رو جمجمه به کوچیکی و بزرگی میفهن
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من رفتم گفت دختره با کلی ذوق رفتم چیز میز دخترونه خریدم بعد ۱۷ هفته رفتم یه جا دیگه گفت پسره تا نزدیک ۸ ماه هی میگفتم شاید دختر باشه اخرش گفتم عکس تموم اعضای بدن نی نیم رو دارم میشه اونجاشم بگیری بدی گفت بیا اینم عکس پسرونش خخخخخ
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
رنگش پخش شده یا من اشتبا میبینم شایدم ادرار زیاد ریختی صب یکی دیگه بزن بفرست انشالله مثبت
اره منم بهم گفت دختره ،ولی دکتره بهم گفت فعلا زوده نری سیسمونی بگیری،خلاصه جواب سلفری اومد گفت پسره ...
خدا حفظش کنه