2777
2789
هفته 12رفتم ميتونم عكس سونو رو بفرستم ببينيد

ممتاسفانه  زیاد سر درنمیارم تاپیک بزن خیلی از خانما از روی عکس جنسیت رو تشخیص میدن فک کنم از رو جمجمه  به کوچیکی و بزرگی میفهن

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممتاسفانه زیاد سر درنمیارم تاپیک بزن خیلی از خانما از روی عکس جنسیت رو تشخیص میدن فک کنم از رو جمجم ...

فرستادم اومد؟ همون موقع اون قسمت دوم یه هاله سفید انداخت الان که از روش گذشت تقریبا محو شده؟

منم توی سونوی ان تی جنسیتو اشتباه بهم گفت

من رفتم گفت دختره  با کلی ذوق  رفتم  چیز میز دخترونه خریدم  بعد ۱۷ هفته رفتم یه جا دیگه  گفت پسره تا نزدیک  ۸ ماه هی میگفتم شاید دختر باشه اخرش گفتم عکس تموم‌ اعضای بدن نی نیم  رو دارم  میشه اونجاشم بگیری بدی گفت بیا اینم عکس پسرونش خخخخخ 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

رنگش پخش شده یا من اشتبا میبینم  شایدم ادرار زیاد ریختی صب یکی دیگه  بزن بفرست انشالله مثبت

من رفتم گفت دختره با کلی ذوق رفتم چیز میز دخترونه خریدم بعد ۱۷ هفته رفتم یه جا دیگه گفت پسره تا ...

اره منم بهم گفت دختره ،ولی دکتره بهم گفت فعلا زوده نری سیسمونی بگیری،خلاصه جواب سلفری اومد گفت پسره سونوی ۱۸ هفته هم رفتم اونم گفت پسره

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره منم بهم گفت دختره ،ولی دکتره بهم گفت فعلا زوده نری سیسمونی بگیری،خلاصه جواب سلفری اومد گفت پسره ...

خدا حفظش کنه