2777
2789

آش رشته 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
روح شون شاد🥰وای گلم پس هنوز مزه لذت واقعی دنیایی رو تجربه نکردی😂کله پاچه غذای عادی نیست که، لعنتی ...

ممنونم. نوش جانتون.داداشم یه بار هر کاری کرد یه تیکه بخورم نتونستم حتی سر زبونم نزدم. انگار میترسیدم.  ولی همسرم میخوره البته آخرین بار ۱۰سال پیش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم. نوش جانتون.داداشم یه بار هر کاری کرد یه تیکه بخورم نتونستم حتی سر زبونم نزدم. انگار میترسیدم ...

من اگر مرد بودم هیچ وقت با زنی که کله پاچه دوست نداره ،ازدواج نمیکردم🤣 ببین ما میریم طباخی من یجوری با ولع و دولپی کله پاچه میخورم که قشنگ میفهمم همسرم همش سعی میکنه منو کاور کنه تا دیگران نبینن🤣😂🤣بعد هی میگه" من واقعا لذت میبرم تو اینجوری کله پاچه میخوری"...خدا میدونه چقدر تو دلش بهم فحش میده🤭🤗

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻