2777
2789
عنوان

همخوابگاهی ام خیلی چرکه

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 34 پست
فقط خودت از وسایلت استفاده کن کارت هم ک تموم شد جمعشون کن، دم دست اون نذار

وای من چای هم زدم اصن نفهمیدم چجوری دستش افتاد یکدفعه دیدم تو دماغش 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجوری تعریف کردی که منم میخوام بالا بیارم😬 خدا بهت صبر و تاب و توان سازش با این چرک متحرک رو بده

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

اه چرا مماغشو مالید به تخت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

با همه بدی هاش با این زندگی یاد میگیری چجوری با ادنهای سمی و بد تا کنی سخته ولی یک انسان پخته تر خواهی شد

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

😂😂😂ببخشید من حالم بد نشد فقط کلی خندیدم به کاراش

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

وای من چای هم زدم اصن نفهمیدم چجوری دستش افتاد یکدفعه دیدم تو دماغش

🤣🤣🤣🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱