2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چجوریع؟نوبیته؟؟چندوقته ازدواج کردین؟قبل ازدواج توافق کردین؟

توافق نه

خونه مادرشوهرمم کار میکرد

ازبرج۲ازدواج کردیم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

وا پس شما چیکار کنی؟بخور و بخواب ؟حتما از سرکار خسته بیاد غذابپزه طرف بشوره جاروکنه؟

شوهرمن واسه بچه سومی که با تجربه تر بودم کمکم بچه رو نگه میداشت کارامو‌کنم 

چندماه سالم که بیکاره گاهی یه غذا بپزه 

تازه اونم اینقد تشکر میکنم و قربونش میرم ذوق میکنه فرداشم انجام میده

ببخشید شما شوهرشی یا اون شوهرتونه😂😁عنوان خیلی جالب بود

عزیزم حقیقتش من مجردم

درشرف ازدواجم

و توی مراحل آشنایی هستیم

ایشون بحث کارهای خونه رو کرد

و انطور که من متوجه شدم دوست نداره کارخونه انجام بده

منم گفتم زندگی مشترک یعنی باید دو نفر بهم کمک کنن

خواستم بدونم شوهراتون کمک میکنن یا نه؟

اگه خسته نباشه کمک میکنه

هرکاری میکنه به غیر از ظرف شستن و غذا پختن ظرفارو میچینه ماشین ظرفشویی حتی اگه چندتا دونه باشن میگه خودت  نشور جمع کن بزار ماشین بشوره من بدم میاد ظرف جمع کنم چند ساعت نشورم

عزیزم حقیقتش من مجردمدرشرف ازدواجمو توی مراحل آشنایی هستیمایشون بحث کارهای خونه رو کردو انطور که من ...

من عقدم نه وقتایی که تنهاییم کمک نمیکنه ولی همش دنبالم میاد از اینور ب اونور میشینه نگاه میکنه باهام حرف میزنه😂🤦‍♀️

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

وا پس شما چیکار کنی؟بخور و بخواب ؟حتما از سرکار خسته بیاد غذابپزه طرف بشوره جاروکنه؟شوهرمن واسه بچه ...

عزیزم اگر بنده هم بیرون شاغل باشم اونوقت تکلیف چیه؟؟

ایشون نباید کمک کنه؟؟

خب منم خسته میشم.