2777
2789
عنوان

بنظرتون مغازه لباسفروشی یا تاتوکاری

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست
اموزشم هنوز کامل نشده بعد مشتری از کجا بیارم🥲سالن ها اکثرا میگن خودت باید بیشتر مشتری داشته باشی

برنامه دیوار

استوری کن

مبلغ پایین بگیر حتی اگر شده یکمم خودت بزار روش برای اعتماد

بعد اوایل برای نمونه کار از اشنا ها یا خانواده نمونه کار بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه دیواراستوری کنمبلغ پایین بگیر حتی اگر شده یکمم خودت بزار روش برای اعتمادبعد اوایل برای نمونه ...

واقعا سخته...چون سالن ها همه اجاره میخوان ک باید اول کار اینارو بکشم دیگ

واقعا سخته...چون سالن ها همه اجاره میخوان ک باید اول کار اینارو بکشم دیگ

هرکاری اولش سخته

ولی این کار تو واقعا پولسازه حیفه عزیزم تا بلدی کلاس رفتی برو کار کن

داخل دیوار اگهی بزن جوری که طرف کنجکاو بشه هزینه بیار پایین یا برو کنار دست ارایشگر کار کن براش بعد که شناخته شدی مستقل بشو

هرکاری اولش سختهولی این کار تو واقعا پولسازه حیفه عزیزم تا بلدی کلاس رفتی برو کار کنداخل دیوار اگهی ...

چجوری کنار یکی کار کنم؟چی باید بگم بهش مثلن؟

یا چجوری یکار کنم مشتری کنجکاو شه

چجوری کنار یکی کار کنم؟چی باید بگم بهش مثلن؟یا چجوری یکار کنم مشتری کنجکاو شه

مثلا من سالن زیبایی دارم به یه تتو کار نیاز دارم بیاد برام کار کنه خب تو که بلدی میری با توجه به شرایط و مهارتت و نمونه کارات میگه بیا کار کن برام که بازم این‌ مورد داخل دیوار بعضیا اگهی گذاشتن که نیاز به تتو کار داخل سالن دارن مثلا 

اوایل اینجوری کار کنی بهتر از اینکه صندلی کرایه کنی چون اینجوری شناخته میشی مشتری های اون سالن تورو میشناسن در واقع بدون هزینه وارد بازار کار میشی ولی خب بگم حقوقش معمولیه

مثلا من سالن زیبایی دارم به یه تتو کار نیاز دارم بیاد برام کار کنه خب تو که بلدی میری با توجه به شرا ...

حقوق تاتو کاری معمولیه؟؟

ینی شما میگی لباسفروشی تو محله بهتره؟