2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فقط خااااک بر سرم با این شوهر کردنم

اون خاکی که میگی یکمشو بده من بریزم سرم 

یه چی بگم شاید دلت آروم بشه 

نه خوشی پایداره نه غم الان ناراحتی تو سختی هستی فردا ممکنه همه چی خوب بشه به خدا توکل کن

خسته شد دم تنهایی چقدر بده تنها باشی همیشه صبح تا شب و شب تا صبح تو یه چهار دیواری

عزیطم من الان شوهرم ۱۰ روز میشه نیست سرکار بعد چند روز میاد باز دوهفته نیست زندگیمو میکنم تفریح سالم میکنم کلاس میرم 

اینقدر وابسته نباش

من هر شب تنهام 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اصلا بیرون نمیری؟

نه اصلا فقط با خودش سالی یه بار 

شکاک نیست ولی نمیزاره تنها برم از بس اینجوری کرده میترسم تنها برم حس میکنم به انی که برم بیرون یکی منو میندازه تو ماشین میدزده و... از این قبیل توهمات

🦄💕

دعوای انچنانی ام نبودا من فقط ناراحتیم و گفتم اون رفت و منو از همه جا بلاک کرد

بلاک کرده اخرش ک میاد خونه دعوا نکن با خوبی حرفت رو بزن

الانم اومد دعوا نکن اصلا ب رو خودت نیار اما ی مدل باش عادت نکنه ب بلاک

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عزیطم من الان شوهرم ۱۰ روز میشه نیست سرکار بعد چند روز میاد باز دوهفته نیست زندگیمو میکنم تفریح سالم ...

من چندماه پیش یه کلاس زبان میرفتم شهریه و کرد ماهی ۲ و خورده ای نتونستم برم وگرنه بازهم سرم گرم بود

🦄💕

بلاک کرده اخرش ک میاد خونه دعوا نکن با خوبی حرفت رو بزنالانم اومد دعوا نکن اصلا ب رو خودت نیار اما ی ...

دیگه عادت کرده تا میگی چی زرتی بلاک میکنه 

چیکار کنم بهشم گفتم حالیش نمیشه عادت داره اشکمو در بیاره و دل بشکونه بعدم خودشا میزنه به مظلوم نمایی

🦄💕

نه اصلا فقط با خودش سالی یه بار شکاک نیست ولی نمیزاره تنها برم از بس اینجوری کرده میترسم تنها برم حس ...

ای بابا زندانی که نیستی از خریدای روزمره اطراف خونتون شروع کن مثلا سوپری سبزی فروشی و..... بعد کم کم برو مثلا پارکی یا خیابون برای دیدن مغازه ها