2777
2789
عنوان

مزون ساناز رجبی کلاهبرداری

540 بازدید | 21 پست

دوستان من حدود یکماه پیش از این مزون که ایدی اینستاشم میزارم خرید کردم متاسفانه بهونه های جور واجور اوردن که ادرسی که وارد کردی ناقصه 

هزینه کم زدی 

و... 

در نهایت هم بلاک کردن و بسته رو برای من ارسال نکردن 🫤 

عینا کلاهبرداری و دزدی صورت گرفت و من تازه اومدم اسم مزون ایشونو سرچ کردم دیدم بعله... 

متاسفانه بدون تحقیق خرید کردم و کلا مزون ساناز رجبی بسته هارو ارسال نمیکنه و نماد اعتمادشم کلا تقلبیه

گفتم اعلام کنم بقیه مثل من نشن حدود ۱۵۰۰ پولمو خورد و الان یا باید بیخیال شم یا باید بیوفتم دنبال دردسر و شکایت 

خلاصه که شما مراقب باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیار سال که کمتر گرونی بود ۳ میل پول دوست مامانمو خوردن رفت فتا گفتن ولش کن اینقد از این پرونده ها هست نه خودتو اذیت کن نه مارو😂

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه تاپیک باشه همه بیان از خریدهایی که کلاهبرداری هست بگن تا بقیه خرید نکنند و هرکس خواست خریدی بزنه اول به این تاپیک بیاد تحقیق کنه خیلی خوب میشه دیروزم من یه تاپیک بودم چندتا پیج گفتن 

من اگه بخوام سفارشی چیزی بخرم از باسلام میخرم. چون تا وقتی که بسته به دستت نرسیده، پول رو واسه غرفه ...

روبیکا هم همینه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

ادرس سایتش

ادرس پیجش mezonesanazrajabi_

من پیگیر حروم خوریش هستم و بیخیالش نمیشم

برای سایت نماد اعتماد گزارش کامل و پر و پیمون فرستادم و با پشتیبانش هم صحبت کردم 

برای سایت فتا هم شکایت انلاین فرستادم منتظر خبرشونم 

خبر بدن میرم دفتر خدمات قضایی شکایت ثبت میکنم 

معلوم نیست پول چند نفر رو خورده 

بهرحال من خودم داوطلب ازمون وکالتم و این چیزا خوراکمه 😂