بچه ها من سه سال کنکور قبول نشدم رتبمم نجومی شده هیچی نیاوردم هر سال نخوندن حالا این زنیکه روانی به اصظلاح مادر ورداشته تو اتاقم میخواد دوربین نصب کنه که ببینه من درس میخونم یا نه به من میگه سه سال بهم دروغ گفتی تو چشمم نگاه کردی دروغ گفتی نمیتونم اروم شم حالم داره ازش به هم میخوره مهمون میاد نمیگن اینا چرا تو اتاق دخترشون دوربین نصب کردن معلوم نیست چه گوهی خورده ؟ به خدا میگن ابروم میره یکی ببینه یه ذره حریم هم نداشته باشم ازش بدم میاد اینقدر خودمو زدم حد نداره نمیکشم دیگه مشاور گرفتم هر هفته میره پیشش ابروم میبره طرف روم حساس شده متنفرم ازش بیخود نگین برو کار کن و مستقل شو نمیزاره فقط میگه درس اونم حداقل پیرا قلبم درد گرفته خدا لعنتش کنه ایشالله تو راه تصادف کنه چلاق شه یکم دلم خنک ه نمیکشم دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دو روز دیگه ک ب هیچ جا نرسیدی و سنت رفت بالا دیدی ن درس درست حسابی خوندی ن شغل درست حسابی و ... اون وقت یاد نگرانی های مامانت میوفتی...
بچه ها هیچ وقت صلاحشونو نمی فهمن.بعدا ک بزرگ شدن و سرشون ب سنگ خورد تازه یاد حرف بزرگتراشون می افتن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
چرا قبول نمیکنی مقصر خودتی اول قبول کن مقصر خودتی فکر نکن قربانی هستی بعدشم مامانت همچین کاری و نمیک ...
نه بابا میکنه این روانی از یک ماه پیش همش بحثش بود گفته به نصابه زنیکه روانی دوربین نصب کنه هر کی ببینه بگه این پسر اورده خونه زنیکه احمق کاش یه بلایی سرش بیاد دلم خنک شه یه به زور میفرسته منو کلاس میگه سه سال الکی گفتی میخونم نخوندی اونجا تو اموزشگاهم ابروم رو ب رد هیچکس ننه اش هر هفته نمیاد این داره دیوونه میکنه منو مثل دسته خر همش اونجاست
دو روز دیگه ک ب هیچ جا نرسیدی و سنت رفت بالا دیدی ن درس درست حسابی خوندی ن شغل درست حسابی و ... اون ...
این خیلی زیاد رویه میفهمی دوربین نصب کنه تو اتاقم هر کی بببینه بگه این حتما پسر اورده خونه واقعا نمیفهمم کاراشو کاش یه بلایی سرش میومد یکم دلم خنک میشد ازش متنفرم هم اشکم درمیاره روانی کرد منو عوضی
بیچاره اون مادر با این دختر نمک نشناس که اینجوری در موردش حرف میزنی!! سه سال دروغ گفتی، به مسخره گرفتیشون، حرفاشونو به یه ورت هم حساب نکردی حالا زبونتم درازه!!!!!!!!!! طلبکار هم شدی!