2777
2789

من آذر 25 سالمه میشه 24 سالگیم رو به بطالت گذروندم چون شرایطم خیلی سخت شد همسرم مهاجرت کرد و خیلی اذیت شدم و مریض شدم و الانم هنوز با هم چالش داریم و من احساس میکنم ابراز علاقش یا صحبتامون فقط بخاطر این هست که ازدواج کردیم و دیگه مثل قبل نیست و من 24 سالگیم رو کامل حروم کردم و کارمو ول کردم و پریمو نصفه ول کردم

ولی میخوام 25 سالگیم رو چه کنار شوهرم باشم چه نباشم پر از کارایی کنم که دوست دارم انجام بدم و وقتمو پر کنم و زبان بخونم و کار کنم و کنارش تفریحم کنم

شما توی 25 سالگی کجای زندگیتون بودید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۴ سالمه منم هفت هشت ماهه ازدواج کردم .

تا ۱۸ سالگیم درس خوندم و در کنارش نقاشی کشیدم و زبان خوندم .

۱۸ تا ۱۹ پشت کنکور گذشت . ۱۹ تا ۲۳ همراه با دانشگاه زبان و نقاشی درس دادم .

ولی منم از وقتی ازدواج کردم بیشتر وقتم به خونه داری میگذره ، هنوزم تدریس میکنم ولی خیلی کمتر

من ۲۴ سالمه منم هفت هشت ماهه ازدواج کردم .تا ۱۸ سالگیم درس خوندم و در کنارش نقاشی کشیدم و زبان خوندم ...

من همش احساس میکنم سنم خیلی جدیه ولی خودم جدیش نمی‌گیرم انگار که هنوز نوجوونم🤦🏻‍♀️

من همش احساس میکنم سنم خیلی جدیه ولی خودم جدیش نمی‌گیرم انگار که هنوز نوجوونم🤦🏻‍♀️

منم همین حسو به خودم دارم ،

حس میکنم به اون جایی که میخواستم نرسیدم .

ولی به قول شوهرم ما هنوز سنی نداریم شوهرم خودش اولین کارش رو ۲۷ سالگی شرول کرد و الان ۳۲ سالشه یعنی تا ۲۷ فقط در حال تفریح و عشق و حال بود

منم همین حسو به خودم دارم ،حس میکنم به اون جایی که میخواستم نرسیدم .ولی به قول شوهرم ما هنوز سنی ندا ...

من شوهرم 28 سالشه و چون تازه مهاجرت کرده از صفر صفر شروع کرده و خیلی پشیمونه که کاش 20 سالگیش رفته بود 

من از وقتی شوهرم رفت خیلی زندگیم رو به مسخره گرفتم البته افسرده شدم و مدام روانشناس بودم

اها به سلامتی مباااارکههه 😍😍😍 بهترین کارو میکنی ، من هیچ امیدی به ایران ندارم .

مرسی عزیزم آدم هرجا باشه باید دلش شاد باشه من شوهرم انقدر از نظر روحی روانی اذیتم میکنه که نگران مهاجرتم هستم 

من شوهرم 28 سالشه و چون تازه مهاجرت کرده از صفر صفر شروع کرده و خیلی پشیمونه که کاش 20 سالگیش رفته ب ...

عزیزم حق داشتی تازه ازدواج کردید و اون رفته یه کشور دیگه حق داشتی دلگیر باشی به خودت فرصت بده ، برو یه باشگاه کلاس رقصی موسیقی چیزی حال و هوات عوض شه

۲۵ سالگی ام رو دوست داشتم ۲ سال بود رفته بودم سر کار یک پراید صفر خریده بودم .

ازدواج نکرده بودم و علاوه بر کار کردن کلاس زبان میرفتم و باشگاه و هر فرصتی هم پیش میومد میتونستم مرخصی بگیرم سفر بودم .