2777
2789
عنوان

ماجرای پسرم و دختر عموم😡😡😡😡

375 بازدید | 26 پست

پسرم هشت سالشه واسه اولین بار تنها رفته خونه عموم با نوه های عموم بازی کنه بعد دختر عموم که ۳۷ سالشه همه چیز زندگیمون ازش پرسیده و قلمی از جا ننداخته. پسرم دختر عمومو دوست داره اصلا بهش نه نگفته و همه چی گفته. حالا من همبشه به پسرم گفته بودم اطلاعات به غریبه ها نده و جواب نده. فکر نمیکردم آشنا و فامیل بخوان از زبونش چیزی بکشن بیرون. حتی جای طلاهاو یورو هامون دقیق از پسرم پرسیده. و اینکه رابطه من با شوهرم چجوری... با مادرشوهرم چجوره . کلا همه چی یا اینکه خارج بودین مامانت چجوری لباس میپوشید. لب دریا مامانت  چی پوشیده بود. بعد جالب اینکه همه اینا رو یکساعته از پسرم پرسیده و همون موقع دختر عموم زنگ به من زد غش غش میخندید و برام تعریف میکرد که ما میدونیم طلات دقیقا فلانجا هست  و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بچه  را تنهایی نباید جایی فرستاد

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

حالا پسرت هم شاید گفته، بچه ه خودشون اطاعات میدن 

مثلا بوده رفتیم خونه فامیل چون بچه ش رو داشتیم دیدیم یه ساک از لباس های که خریده بودن آورد جلو مون و بهمون نشون داد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من بودم به شدت باهاش برخورد میکردم

و تهدیدش میکردم که اگه طلاهام گم شد از تو شکایت میکنم

میدونم که دزد نیس ولی واسه ادب کردنش این حرفو حتما بش میزدم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند