بچه ها من سه سال کنکور قبول نشدم رتبمم نجومی شده هیچی نیاوردم هر سال نخوندن حالا این زنیکه روانی به اصظلاح مادر ورداشته تو اتاقم میخواد دوربین نصب کنه که ببینه من درس میخونم یا نه به من میگه سه سال بهم دروغ گفتی تو چشمم نگاه کردی دروغ گفتی نمیتونم اروم شم حالم داره ازش به هم میخوره مهمون میاد نمیگن اینا چرا تو اتاق دخترشون دوربین نصب کردن معلوم نیست چه گوهی خورده ؟ به خدا میگن ابروم میره یکی ببینه یه ذره حریم هم نداشته باشم ازش بدم میاد اینقدر خودمو زدم حد نداره نمیکشم دیگه مشاور گرفتم هر هفته میره پیشش ابروم میبره طرف روم حساس شده متنفرم ازش بیخود نگین برو کار کن و مستقل شو نمیزاره فقط میگه درس اونم حداقل پیرا قلبم درد گرفته خدا لعنتش کنه ایشالله تو راه تصادف کنه چلاق شه یکم دلم خنک ه نمیکشم دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب محکم وایسا بگو نمیخونم دوس ندارم بخونم بگو استعدادشو ندارم ارادشو ندارم بزور که نمیشه چیزی به کسی تحمیل کرد مادرت احمقه حداقل تو جوونیت رو حروم نکن و احمق نباش کتک بخور ولی با ذلت زندگی نکن محکم بگو نمیخوام بخونم🤷♀️
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
مادراتون را رواني نكنيد ،اون موفقيت را واسه خودش كه نميخواد
خب بچه نمیخواد درس بخونه شاید تو چیز دیگه ای استعداد داره چقد خودخواهید بچه میارید که آرزوهای شما رو برآورده کنه؟اون یه آدم آزاده حق داره زندگیشو خودش پیش ببره
وضعیت مامانتو میبینی و هر سال نمیخونی؟ کاش یه سال درست حسابی میخوندی میربتی دانشگاه راحت میشدی
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
حالم داره ازش به هم میخوره هر کی ببینه فک کنه پسسر اوردم خونه زنیکه روانی عوضی ازش متنفرم
اولا ک اون دوربین نصب نمیکنه یه چی گفته دوما این حجم از نفرت برای مامانت زیاد نیس؟؟ تصور کن خبر بدن مامانت تصادف کرده و تو کماس واقعا تو این و میتونی تحمل کنی؟؟ درس نمیخوای بخونی بگو من اهل درس نیستم بزارید هنر یاد بگیرم و توش قول میدم موفق شم انقدرم مادرت اذیت نمیشه و جوش درس و کنکورتو نمیزنه اونم گناه داره
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..