2777
2789
عنوان

حق با منه یا این زنیکه روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 74 پست
خب کمی اعتمادشو جلب کن، ببین چی میخواد، چی میگه... بدون لجبازی و نفرتیک ماه امتحان کن ببین جه تغییر ...

چی کار کنم خوب الانم داره داد میزنه بیا گزارش بفرست برا مشاور گفتم نمیام گفت خیلی زر میزنیا ازش بدم میاد کاش فردا یه چیزی بشه نیاد خونه نمیخوام صداش بشنوم دلم نمیخواد بمیره فقط دلم میخواد صداش نشنوم یه مدت 

چی کار کنم خوب الانم داره داد میزنه بیا گزارش بفرست برا مشاور گفتم نمیام گفت خیلی زر میزنیا ازش بدم ...

لج نکن باهاش تا صداشو بالا نبره که اذیت شی 

اونم درک کن که ققط به فکر آینده ی خودته

بعدها متوجه میشی که مادرت چه حرصی خورده و چرا.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لج نکن باهاش تا صداشو بالا نبره که اذیت شی اونم درک کن که ققط به فکر آینده ی خودتهبعدها متوجه میشی ک ...

به خدا منم خیلی تپش قلبم بالاست همین الانم نمیکشم دیگه اینقدر زدم تو صورتم خدا کنه فقط تهدید کرده باشه  کاش میشد یه طوری فرار کنم از این جهنم دره 

به خدا منم خیلی تپش قلبم بالاست همین الانم نمیکشم دیگه اینقدر زدم تو صورتم خدا کنه فقط تهدید کرده با ...

من که حلالش نمیکنم اینقدر ازارم میده قلبم درد گرفته  اون میگه من زحمت هامو حلالت نمیکنم چطور روت میشه تو چشمم نگاه کنی جلو همه سنگ رو یخم کردی ابروم بردی 

اونم حق داره ولی این زیاده رویه من نمیکشم واقعا همچین چیزیو عوضی روانی متنفرم ازش

ن عزیزم زیاده روی نیست

ایشونم همچین کاریو نمیکنه

ایندته

اینقدرم بی احترامی نکن به مامانت

مامان دوتا گل پسر

اصلا نمیتونم باورت کنم

حس میکنم دروغ میگی و فقط برای جلب توجه این بحثو مطرح کردی

یه جمله رو گرفتی دهنت تو جواب هر کسی تکرارش میکنی

اینکه از مامانم متنفرم و امیدوارم یه بلایی سرش بیاد و کاش بره تو کما و این چرت و پرتا

مطمئنی ۳ ساله پشت کنکوری؟ این یعنی ۲۰ ۲۱ سالته

اینا ادبیات یه دختر تو این سنه؟! اگه دروغ نیست و واقعیه هم باز همش تقصیر خودته. خودت بودی که دور زدی خانواده رو خودت بودی که دروغ گفتی اونم برای ۳ سال! خودت بودی که اعتمادشونو از بین بردی الان دقیقا سر چه حسابی انتظار داری اون اعتمادی که خراب کردی رو بهت داشته باشن؟

این توهین ها به مادر به هر دلیلی اشتباهه! اونم مادری که میخواد دو روز بعد اگه خدایی نکرده دیگه تو این دنیا نبود سرتو گشنه زمین نزاری!

وقتش نیست به جا این نفرت و این همه اشتباه کردن خودت بشینی فکر کنی ببینی واقعا چرا انقدر حرص و جوش میخوره؟

اصلا نمیتونم باورت کنمحس میکنم دروغ میگی و فقط برای جلب توجه این بحثو مطرح کردییه جمله رو گرفتی دهنت ...

به امام حسین دروغ نمیگم ولی خوب اره من میدونم درک میکنم ولی دوربین گذاشتن خیلی زیاده رویه ممنم گفتم میرم پیام نور و گفت درک تو لیاقت زندگی خوبی نداری  موقع اون تاپیکم عصبانی بودم الان حالم بهتره من هیچوقت از ته دل ای حرفرو نمیزنم پیام نورم الکی گفتم کم اذیت نکنه من دوسش دارم واقعا ولی خیلی داد میزنه زبونش تلخه 

به امام حسین دروغ نمیگم ولی خوب اره من میدونم درک میکنم ولی دوربین گذاشتن خیلی زیاده رویه ممنم گفتم ...

شاید صبرش سر اومده و عصبانیتشو نمیتونه کنترل کنه

تنها چیزی که میتونم به وضوح ببینم اینه که فقط وقتی عصبی این با هم صحبت میکنین

شاید صبرش سر اومده و عصبانیتشو نمیتونه کنترل کنهتنها چیزی که میتونم به وضوح ببینم اینه که فقط وقتی ع ...

اره میگم دیگه هم اون نمیتونه کارای منو تحمل کنه نه من حوصل کارای اونو دارم به خدا خیلی اذیت و مقایسه میکنم به من میگه تو لیاقت مرد خوب نداری دختر عموت شوهر دکتر میکنه تو یه خیابونی گیرت میاد من میدونم نگرانه ولی منم اذیتم اخه دوربین ؟ تو اتاق کسی ببینه نمیگه این دختره حتما دوست پسرش اورد خونه  

اره میگم دیگه هم اون نمیتونه کارای منو تحمل کنه نه من حوصل کارای اونو دارم به خدا خیلی اذیت و مقایسه ...

فشار روانیه این حرفا درک میکنم

اون بحث دوربین هم همین

مهمون چقدر رفت و آمد داره به خونتون ؟؟

نگران نباش موقع ازدواج انواع و اقسام ادما پیدا میشن

فشار روانیه این حرفا درک میکنماون بحث دوربین هم همینمهمون چقدر رفت و آمد داره به خونتون ؟؟نگران نباش ...

زیاد نیست ولی قطعا حرف درمیارن خدا کنه جریان دوربین از سرش بیفته گفت تا بحث دوربین شد میخوای بری پیام نور همش میخوای از زیر کار دربری من به اونم حق میدم ولی این خیلی زیاده رویه هزار تا حرف میزنن پشت ادم این کارو کنه اسمشم نمیارم یه ذره حریم شخصی نمونه برام دیگه چی ؟ خدا کنه بیفته از سرش بخواد اقدام کنه من میدونم و این وای دوباره عصبی شدم 

زیاد نیست ولی قطعا حرف درمیارن خدا کنه جریان دوربین از سرش بیفته گفت تا بحث دوربین شد میخوای بری پیا ...

بیا بهش فکر نکن دیگه

فقط اگه قراره یه سال دیگه درس بخونی امسال رو حداقل بهتر از سال های قبل بخون

یا اگه قراره بری دانشگاه پاشو برو ثبت نامو سریع انجام بده

اصلا رشتت چیه چی میخوای ثبت نام کنی تو پیام نور؟

بیا بهش فکر نکن دیگهفقط اگه قراره یه سال دیگه درس بخونی امسال رو حداقل بهتر از سال های قبل بخونیا اگ ...

نمیکنم بابا الکی گفتم برسه کمتر اذیتم کنه پیام نور چیه آخه 

۳ سااااااااااال پشت کنکور؟!

دقیقا چیکار میکنی عزیزم؟

خب مشخصه اهل درس نیستی دیگ!چرا مادرت اصرار میکنه؟

مگه همه باید دکتر مهندس شن؟

این همه کارگاه و مغازه 

یه جا مشغول شو تو کارگاه های شیرینی پزی و بسته بندی و فروشندگی و.....