2777
2789

سلام مامانی عزیز.یه سوال دارم ازتون.

موقعی که بچه تون پیش دبستانی بود حروف الفبا فقط طرز نوشتنش بهشون یاد میدادم یا کلا هم نوشتاری هم خوانداری یادشون می دادن؟

مربی بچه من میگه که فقط نوشتاری باید یاد بدیم ولی مثلا  نگیم که این صاد هست یا عین هس. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

فقط در حد دست ورزی بود. حروف رو می نوشتن بدون اینکه دقیق بدونن چیه. اما خب اکثرا یاد میگیرن کم کم که هر چیزی که میکشن صدای چی میده

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

دختر کلاس سومهفقط نوشتاری

ممنونم. آخه میدونید چنتا پیش دبستانی دیگه توی منطقه میشناسم بهشون یاد میده که خوانداری هم یاد بگیرم.می ترسم بچم بره کلاس اول. دیگه بچه های پیش دبستانیای دیگه به سطح بالاتر باشن

ممنونم. آخه میدونید چنتا پیش دبستانی دیگه توی منطقه میشناسم بهشون یاد میده که خوانداری هم یاد بگیرم. ...

نه عزیزم

داداشم الان دانشجوعه یادم میاد میگفتن نشونشون ندید کلاس اول چیزی برای یادگیری داشته باشن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

بچم امسال پیش میره. مربی گفته نوشتن نشانه هارو باهاشون کار نکنین. فقط در حدی که بدونن مثلا نشانه ی آ چه شکلیه و کجای کلمه میاد کافیه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️