2777
2789
عنوان

دین کوروش بزرگ چی بود🤔

865 بازدید | 72 پست

واقعا فکرمو مشغول کرده...آخه زرتشتی‌ها مرده‌هاشون رو دفن نمیکردن چون میگفتن خاک پاک نیست

پس چطوری کوروش دفن شده و قبر داره؟🤔🤷🏻

لطفا نگید دینش انسانیت بود...یکم علمی صحبت کنید نه احساسی🫤

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اون زمان زرتشتی زیاد بود در ایران

دین غالب بوده

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در همین حد میدونم که یکتا پرست بود، نبش قبر کردن؟ شاید خاکستر توی قبره و جنازه رو سوزوندن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

😂😂😂حرف اخرت بشدت خنده داره 

هیچ دینی علمی نیس و بیشترش احساسی و عرفانیه

اگه قرار بود علمی باشه که همه بی دین بودن

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

واقعیت اینه که ما از ۲۵۰۰ سال پیش اطلاعات خیلی خیلی کمی داریم و مطالبی که داخل اینترنت است اکثریتش اشتباه

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...