2777
2789
عنوان

دین کوروش بزرگ چی بود🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دینی کامل تر از اسلام نیست. 

ولی نه اون اسلامی که تو ذهنمون ساختن و مردم رو نسبت بهش بد بین کردن. 

خیلی فرا تر گسترده تر عظیم تر زیباتر با مفهوم تر و ارامش بخش تر و عادلانه تره. 

خاک مقدس بوده و برای پاک موندنش دفن نمی‌کردن نه اینکه خاک نجس باشه ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

امیدوارم یه عده به کوروش توهین نکنن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

دین ایرانیان باستان در زمان کوروش مزدا پرستی بوده ، یعنی چند خدا رو می پرستیدن ولی بزرگترین و مهم ترین خداشون اهورا مزدا بوده و هنوز اینجا دین زرتشتی دین رسمی کشور نبوده 

من در همین حد میدونم که یکتا پرست بود، نبش قبر کردن؟ شاید خاکستر توی قبره و جنازه رو سوزوندن

نه ولی در آیین زرتشتی خاک ناپاکه و توی خاک چیزی از مرده دفن نمیکردن

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

زرتشت بودن اون موقع ،يعني كلا خاك نميكردن ؟

بله خاک نمیکردن

میتونید سرچ کنید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

کوروش هم عصر حضرت دانیال بود، و به دین حضرت دانیال همون یکتاپرستی درآمد

اینو از کجا اوردی😂😂😂😂😂حضرت دانیال 

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

😂😂😂حرف اخرت بشدت خنده داره هیچ دینی علمی نیس و بیشترش احساسی و عرفانیهاگه قرار بود علمی باشه که ه ...

گفتم که علمی صحبت کنید، منطورم علم تاریخ بود

خاک مقدس بوده و برای پاک موندنش دفن نمی‌کردن نه اینکه خاک نجس باشه !

بله درسته

اشتباه از من بود

جواب هوش مصنوعی : 

کوروش در واقع پیش از زرتشتیِ رسمیِ آتشکده‌ای زندگی می‌کرد. یعنی هنوز اون ساختار سازمان‌یافته‌ی زرتشتی‌گری (با موبدان، اوستا، و آتشکده‌ها) شکل نگرفته بود.

دین او رو میشه نوعی یکتاپرستی ایرانی با تأثیر از آموزه‌های زرتشت اولیه دونست، ولی نه زرتشتی به معنای امروزی.

در کتیبه‌هاش (مثل منشور کوروش) از خدای بزرگ به نام اهورامزدا یاد می‌کنه، و این نشون می‌ده که به خدای واحدی باور داشته — دقیقاً همون مفهومی که بعدها در زرتشتی‌گری رسمی محور شد.

اما کوروش در عین حال به باورها و خدایان ملت‌های دیگه هم احترام می‌ذاشت (مثلاً خدای بابل، مردوک رو هم ستایش کرده). این نشون میده سیاست مذهبی‌اش تساهل‌آمیز بوده، نه متعصبانه.

---

اما درباره دفن کوروش…

درسته که زرتشتی‌ها مرده‌هاشون رو در دخمه‌ها (برج‌های خاموشان) می‌ذاشتن تا خاک و آب آلوده نشن.

اما اون رسم مخصوص دوران بعدیه — حدوداً دوره‌ی ساسانی (چند قرن بعد از کوروش).

در زمان کوروش، هنوز اون آیینِ سختگیرانه‌ی "نجس بودن مرده" کاملاً جا نیفتاده بود.

پس اینکه کوروش در مقبره‌ی پاسارگاد دفن شده، با باور اون دوران تناقض نداره.

احتمالاً این نوع دفن برای شاهان و اشراف خاص بوده — یه جور رسم سلطنتی که جنبه‌ی مذهبی نداشته بلکه نماد احترام و جاودانگی پادشاه بوده.

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️