2777
2789
عنوان

دین کوروش بزرگ چی بود🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 73 پست
هیچ دینی کامل تر از اسلام نیست. ولی نه اون اسلامی که تو ذهنمون ساختن و مردم رو نسبت بهش بد بین کردن. ...

ربطی داره این حرف با موضوع تاپیک؟؟؟

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

دین زرتشتی حدود ۱۰۰۰سال قبل از کوروش بوده

گوگل 

تاریخچه ورود آریایی ها به ایران 1500 سال قبل از میلاد 

تاریخ زرتشت 1000 سال قبل از میلاد 

بعدم هیچ کتیبه ای از دین اون زمان موجود نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنممثل اینکه بگید همه مسلمونا به این رسمِ تدفین باور نداشتن

دین زرتشت خیلی ماجراش پیچیده تر از اسلامه. از ادیان باستانی آریایی ها برگرفته شده و در طول تاریخ به اشکال متنوعی انجامش میدادن. 

الان توی ایران هیچ زرتشتی ای مُرده رو آسمان سپاری نمیکنه

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

سؤال بسیار خوبی پرسیدی 👏این یکی از نکات مهم و بحث‌برانگیز در تاریخ و دین‌شناسی ایران باستان است.بیا ...

خودش هم میگه اینها فقط احتمال هستن...

در ثانی...عقل میگه که وقتی دینی تازه ظهور میکنه سرسخت تره تا اینکه چندهزار سال ازش بگذره

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

گوگل تاریخچه ورود آریایی ها به ایران 1500 سال قبل از میلاد تاریخ زرتشت 1000 سال قبل از میلاد بعدم هی ...

امممممممم

دیگر نمیدانم

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

دین زرتشت خیلی ماجراش پیچیده تر از اسلامه. از ادیان باستانی آریایی ها برگرفته شده و در طول تاریخ به ...

اهوم

نمیدانم

ولی چیزی که واضحه اینه که همه اینها احتمالاته

الان نتیجه چی میشه

خب...نمیدونم

البته من به نظرم کوروش بزرگ به دین حضرت دانیال در اومده

چون برجسته ترین ادیانی که دفن دارن، ادیان ابراهیمی هستن

اهومنمیدانمولی چیزی که واضحه اینه که همه اینها احتمالاته

نمیدونم راستش، قطعا جاهایی هست که تاریخ دانان در موردش به قطعیت رسیدن

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بزن گوگل وای برامنم سوال شد😂😂برم زنگ بزنم پارتنرم اون اطلاعات اینجوریش بالاس

😅