2777
2789
عنوان

شام امشبمون😋با📸

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 44 پست
خوب کردی نوش جونتون😁

مرسی فداتشم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

به به ببین چه باعشق سالاد درست کرده .

😽😽

مامان کوچولوی بلاگر🤗        خوشحال میشم دنبالم کنید🌹   از آشپزی هام و روزمرگی هام میزارم 🍳🍩🧽🧹.     دور هم شوخی میکنیم و می‌خندیم که برای لحظه ای هم که شده سختی زندگی رو فراموش کنیم 💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهااا شما اونا رو جدا میکنید بعد برنج سفید هم جدا؟ آخرش هر کی هر چقدر خواست میریزه رو غذاش؟

نه عزیزم کلا همشو ردیفی می‌چینم رو برنج 

چون می‌دونم همه اعضای خونواده دوست دارن همشو براهمون 

ولی اگه کسی دوست نداشته باشه جدا جدا میزارم

مامان کوچولوی بلاگر🤗        خوشحال میشم دنبالم کنید🌹   از آشپزی هام و روزمرگی هام میزارم 🍳🍩🧽🧹.     دور هم شوخی میکنیم و می‌خندیم که برای لحظه ای هم که شده سختی زندگی رو فراموش کنیم 💃

نه عزیزم کلا همشو ردیفی می‌چینم رو برنج چون می‌دونم همه اعضای خونواده دوست دارن همشو براهمون ولی اگه ...

آهاااا چون بعضی ها دیدم مثلا آلبالو پلو درست میکنن آلبالو رو تو ی ظرف جدا میزارن برنجم جدا یا مثلا استانبولی لوبیا هاششو جدا میزارن خوشمزس مرصع پلو

آهاااا چون بعضی ها دیدم مثلا آلبالو پلو درست میکنن آلبالو رو تو ی ظرف جدا میزارن برنجم جدا یا مثلا ا ...

آره مرصع پلو خوشمزه هست 

ولی آلبالو پلو امتحان نکردم 

هرکدوم از اینا که تو بشقاب دیدیم اسمشونو میگی عزیزم

کشمش

خلال بادام

هویچ‌سرخ شده

برنج زعفرانی 

چیپس خلالی (رسپی اصلیش نداره اما من خودم استفاده کردم)

زرشک و خلال پسته هم استفاده میکنن 

به به نوش جان

مرسی گلم 

جات سبز 💚

چغله پلو و خورشت گوجه سبزم خوشمزس!!!

دستور پختشونو میگی؟

چغله پلو و خورشت گوجه سبزم خوشمزس!!!

غذای محلی کدوم شهره

تا حالا اسمشونو نشنیده بودم

غذای محلی کدوم شهرهتا حالا اسمشونو نشنیده بودم

حقیقتا بلد نیستم مامانم درست میکنه تو نت بزنی میاره ما شیرازیم درست میکنیم والا نمیدونم مال کجاس ولی فک کنم چلو خورشت گوجه سبز مثل کرفس میمونه فقط گوجه سبز میندازید داخل یا چغله پلو مثل استانبولی هست تقریبا شرمنده اططلاعاتم کمه