2777
2789
عنوان

شام امشبمون😋با📸

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 44 پست
چی هست حالا؟ ؟؟؟

مرصع پلو

مامان کوچولوی بلاگر🤗        خوشحال میشم دنبالم کنید🌹   از آشپزی هام و روزمرگی هام میزارم 🍳🍩🧽🧹.     دور هم شوخی میکنیم و می‌خندیم که برای لحظه ای هم که شده سختی زندگی رو فراموش کنیم 💃

بذار زودپز

ندارم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر ببخشیدمرغ محلی گذاشتم بپزه از ساعت ۷ ونیم هنوز سفته چن ساعت زمان میبره؟

4،5 ساعت بیشتر طول میکشه جانم،، اگه زود پزی باشه،دیرپز باشه بیشتررر،، خروس از مرغم دیرتر میپزه.. 

در قابلمه‌تم بازنکن تندتند،باعث سفتی گوشتش میشه.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
استارتر ببخشیدمرغ محلی گذاشتم بپزه از ساعت ۷ ونیم هنوز سفته چن ساعت زمان میبره؟

اون حالا حالا باید بپزه 

حداقل ۶ساعت زمان میخواد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
4،5 ساعت بیشتر طول میکشه جانم،، اگه زود پزی باشه،دیرپز باشه بیشتررر،، خروس از مرغم دیرتر میپزه.. در ...

مرسی ممنون گلم 

مرغش جوون بود پیر نیست چون فامیلمون دادت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

اون حالا حالا باید بپزه حداقل ۶ساعت زمان میخواد

مرسی گلم 

دیگه بگیرم بخوابم ۲ پا میشم خاموشش میکنم😬

بعضی مرغهام کلا نژادشون دیرپزه،بپز فردا ناهار بزنین بدن امروزو گذشت😅

کلا برا ناهار بود 

چون شاغلم از عصر گذاشتمش🤣

نوش جانت اسی جان💜

مرسی قشنگم💚جان سبز

مامان کوچولوی بلاگر🤗        خوشحال میشم دنبالم کنید🌹   از آشپزی هام و روزمرگی هام میزارم 🍳🍩🧽🧹.     دور هم شوخی میکنیم و می‌خندیم که برای لحظه ای هم که شده سختی زندگی رو فراموش کنیم 💃

ما شام نداشتیم گوجه خالی با نون خوردیم🫤😐

اشکال نداره نوش جونتون

ماهم ناهار نداشتیم😅