2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن اه مادرت گرفت

215 بازدید | 12 پست

من خانواده شوهرم و شوهرم خیلی بی دلیل اذیتم میکردن بهانه گیریای الکی میکردن 

یبار مادرم خیلی ناراحت شده بود خیلی آروم و محترمانه ب مادرشوهرم گفت انقد الکی دخترمو اذیت نکن خودتم دختر داری گناهه دختر خودتم عروسه یکی دیگست از خدا بترس مادرشوهرم در جواب با خنده و ب حالت مسخره گفت خدا پسرخاله من و تو نیس هر چی تو بگی اتفاق بیوفته 

و دقیقا دو هفته بعد این حرفا زندگی دخترش برای همیشه تموم شد و از قبل کلا دخترش زندگیش مشکل داشت 

از اون موقع خانواده شوهرم و شوهرم از من کینه گرفتن تا جاییکه الان شوهرم درخواست طلاق داده و میگن مادرت مارو نفرین کزد دخترمون طلاق داره میگیره !!!! الان کی مقصره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به نفرین داره اگه نگران اون بودن که باید بهتر رفتار میکردن تا کلا به خاک سیاه نشینن. اینا ظاهرا خانوادگی مشکل دارن نذاشتن مهر طلاق دخترشون خشک بشه زندگی پسرشونو از هم پاشیدن‌. هیچ کاری نکن فاصله بگیر شوهرت الان تو تنشه نمیفهمه؛ عاقل باشه خودش پشیمون میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

این زندگی ارزش موندن داره؟ اگر نفرین واقعی بود الان وضعیتمون این نبود 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

چه ربطی به نفرین داره اگه نگران اون بودن که باید بهتر رفتار میکردن تا کلا به خاک سیاه نشینن. اینا ظا ...

اخه جالبی اینه هنوز دخترش طلاق ندادنش دو ساله خونه باباشه پسره لج کرده سر ی جریاناتی طلاق نمیده