2777
2789

نگرانیم از لحاظ اینکه که ممکنه در آینده بچه ام زود بی مادر بشه .شب ها خوابم نمی بره و خیلی استرس دارمم می ایم اینجا دوستانی مثل خودم پیدا کنم .یعنی نسل آینده پدر و مادر ها خیلی سناشون نسبت به بچه هاشون بالاست یه جورایی روتیین جامعه است .فکر اینکه تو این سن  خودم پدر و مادرم از دست بدم نگرانم می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش من حتی ۳۹ ساله هم دیدم هم بارداری راحت هم بچه سالم

نگران از سن خودم نیستم .نگرانیم از اینکه در آینده بچه ام خودشو با بقیه مقایسه کنه بقیه مادر داشته باشن بچه من بی مادر باشه غصه بخوره ولی اگر جامعه تقریبا مثل هم باشن خوب عزا عمومیه 

نگران از سن خودم نیستم .نگرانیم از اینکه در آینده بچه ام خودشو با بقیه مقایسه کنه بقیه مادر داشته با ...

چرا باید به اینچیزا فکر کنی من مادر بزرگم ۳۰ سالگی فوت کرد مگ به اینچیزاست یکی ممکنه زود هم بچه دار بشه ولی عمرش زیاد نباشه، 

پدر و مادرم پیرن ولی فرزندشون رو جوون از دست دادن

مگه دو دوتا چارتاییه که حساب کتاب کنی و فکر و خیال

چرا فکر میکنی انتخاب ماست که یه بچه بیاد یا نیاد؟

چرا باید به اینچیزا فکر کنی من مادر بزرگم ۳۰ سالگی فوت کرد مگ به اینچیزاست یکی ممکنه زود هم بچه دار ...

ینی چی انتخاب ماست یه بچه بیاد یا نه .واقعا تو تقدیر آدم هاست بچه .

همین موقع ها هر شب تاپیک می زنم تا به کم آروم شم .کار اشتباهی کردم باردارشدم به نظرم بزرگ ترین خطای ...

اسی انقدر استرس نداشته باش، اگ بدونی اون بچست که پدرو مادرش رو انتخاب میکنه چی آروم میشی، استاد معنویت اینارو میگفت، هر زمان که گله شکایت یا ناراحتی ای از پدرو مادرمون داشتیم میگفت قبل اومدنتون خودتون انتخاب کردین پدرو مادرتون رو و اینکه چه درسهایی رو باید بگذرانید

آروم باش همه چی خواست خداست

[QUOTE=399039620]خب پس چرا به بعضی‌ها با اینکه مشکلی هم ندارن و انتخابشون هست و سالها تلاش میکنن ولی بچه دار نمیشن؟!! ...[/QUO.بحث فلسفی هست نمی دونم من خواستم خدا بهم داد اگرم نمی خواستم بهم نمی داد دیگه مثل ملیون ها نفر که انتخاب شون تک فرزندیه .الان تو جامعه این همه دختر ازدواج نکرده انتخاب خودشون بوده خوب خداکه نمی خواسته

اسی انقدر استرس نداشته باش، اگ بدونی اون بچست که پدرو مادرش رو انتخاب میکنه چی آروم میشی، استاد معنو ...

به خدا مادر خوبی بودم شاد و پر انرژی واسه بچه ام اما الان داغون .اگه بدونم خدا برام این تقدیر نوشته آروم می شم .همش به خدا می گم چی می شد ۵ سال زودتر بود منم مث همه مادر ها لا شادی زایمان می کردم .الان خودم تنهای تنهام یه خواهر ندارم باهاش درد. و دل کنم 

چرا باید به اینچیزا فکر کنی من مادر بزرگم ۳۰ سالگی فوت کرد مگ به اینچیزاست یکی ممکنه زود هم بچه دار ...

همه حرف ها درسته .ولی خوب این احتمالات کمیه .می ترسم از شدت استرس نتونم بچه خوب تربیت کنم