2777
2789

من تا وقتی یادم میاد مادرم میگفت مهم نیست تو زندگی بار رو زن برداره یا مرد.مهم اینه که بار رو زمین نمونه. ما دو تا بچه بزرگ کردیم هر کدوم که در دسترس بودیم به بچه ها رسیدیم مدرسه بردیم به درسشون رسیدیم خلاصه هرچی.

امروز یه نفر رو دیدم که شوهرش نبود به بچه نمی رسید . حتی یه مدرسه بردن ساده رو مینداخت گردن پدرشوهر . شاخ درآوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااااااااا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خب شاید مشکلی داره که نمیتونه ما که تو زندکیشون نیستیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اونا زرنگن نه شما

عرج و قرب اون‌زنا بیشتر نه شما

قدر اون‌زنا بیشتر دونسته میشع

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اونا زرنگن نه شماعرج و قرب اون‌زنا بیشتر نه شماقدر اون‌زنا بیشتر دونسته میشع

ارج

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

احسنت به مادر شما.

از نظر من  مهم‌ترین ستون پایداری خانواده، روحیه‌‌ی فداکاری بین تمام اعضای خانواده است. 

خانواده‌ای که برای بار بیشتری به دوش کشیدن درش رقابته، خانواده‌ی خوشبخت و صمیمی و اخلاقیه و خانواده‌ای که سهم‌خواهی و شانه خالی کردن از مسئولیت و... درش باشه خانواده‌ی از هم‌گسیخته و پرتنش.

قبول دارم ولی واقعا همینا عزیز ترنچه در چشم شوهر چه در چشم خانواده شوهر، عزیز هم نباشن حساب میبرن از ...

دقیقاااااااااااااااااااااااااا

مشکل که صد درصد داره . گ...اده. میدونه یه بار یه کار رو بکنه میفهمن بلده

من فک نکنم همچین چیزی باشه مخصوصا که میگن تا با کفشهای کسی راه نرفتی لنگ زدنشو مسخره نکن خودم همچین چیزی رو قضاوت کردم بعدا پشیمون شدم شما هم نکن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چطور شد تعریف کن اگه دوست داری

باشه اولین مورد به بچه شیر نمی‌داد و خیلی هم ادعای باکلاسی میکرد منم همش پیش خودم میگفتم چرا باید یکی همچین چیزی شیرینی رو کسرشأن بدونه و فلان بعداً به روز گریه کرد و فهمیدیم که بنده خدا سرطان داشته و کسی نمی‌دونسته و نمی‌شده کلا شیر بده 

دومین مورد هم برای یه مرد قضاوت کردم زنش نه کار خونه میکرد نه به بچه ها می‌رسید این خودش حتی شب بچه رو نگه داشتن رو هم گردن گرفته بود و بقیه روز رو هم می‌ذاشت پیش مامان بزرگش بچه رو  فهمیدیم که خانمش تهدید می‌کرده که به من بگی پاشو خونه رو جمع کن یا نهاد بزار بچه رو از پنجره طبقه ششم میندازم پایین و فلان زنش مهریه رو گرفت و رفت ها ولی خب بلاخره....